Očekával se vyrovnaný zápas. A předtuchy se naplnily


Branky


0

Sousedé v tabulce se potkali v osmém kole podzimní části sezony. Mělnické Botafogo hostilo na výborně připraveném trávníku hosty z Jeviněvse. Ti byli v tabulce s jednobodovou ztrátou právě za domácími. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 A Botafogo začalo fantasticky. Po zaváhání Pavla Macáka vybojovali domácí míč směřující do zámezí a ranou z voleje zpoza vápna přesně k tyči se ve třetí minutě dostali do vedení. Pak si Jeviněves udržovala mírnou převahu ale soupeř hrozil z brejků. Přesto se ale po dlouhém nákopu a vyhrané hlavičce Honzy Šelichy dostal do zakončení Jirka Kokšál a nemýlil se – vyrovnáno 1:1. Hra hostí ale trpěla velkými nepřesnostmi a byla neorganizovaná a ze série individuálních chyb tak vzešla i druhá branka domácích kterou vstřelil domácí Neumann těsně před poločasovou přestávkou.

 

Hostům citelně chyběli Marek Černý ve středu pole a Martin Schoř na předstoperu. Druhý jmenovaný nastoupil alespoň na druhý poločas, který znamenal přeci jen větší převahu hostí, kterou však dokázali využít pouze jedinkrát – rohový kop Petra Kindla nasměroval do branky na přední tyči Jirka Kokšál svou druhou brankou. Vyrovnal tak na 2:2. Domácí ale dokázali i v závěru, v deseti lidech po vyločení Trejbala za zbytečnou hru rukou v nic neřešící situaci, hosty zlobit průniky z křídelních prostorů do vápna kde jim však vždy kousek chyběl k lepšímu zakončení. Jeviněves naproti tomu častokrát svůj útočný výpad zazdila centrem za branku nebo nepřesnou střelou. Celkově byla hra neučesaná, plná nepřesností na obou stranách.

 

Když po devadesáti minutách zůstal stav nerozhodný, dokázala Jeviněves proměnit všech pět pokutových kopů, bere tak dva body a v tabulce se dotáhla právě na svého soupeře. Nyní jsou před Jeviněvsí dvě utkání v nichž může spíše jen překvapit – nejdříve doma proti suverénním Čečelicím a za čtrnáct dní pak na Kaučuku. 

 

Autor: Jaroslav Češpiva



Sestavy


TJ EMĚ Mělník
A. Fidrant [-] - T. Trejbal [-] , F. Drápal [-] (73. R. Morávek [-] ) , D. Bárta [-] , M. Růžička [-] , M. Pecina [-] , R. Šimon [-] , P. Olšiak [-] , K. Neumann [-] , T. Moták [-] , P. Kraus [-]

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Malý [-] (46. M. Schoř [-] ) , J. Kokšal [-] , J. Broft [-] , P. Macák [-] , J. Šelicha [-] , T. Janovský [-] , P. Kindl [-] , M. Paul [-] , P. Duchoslav [-] (74. F. Tyle [-] ) , D. Velický [-]

ŽK: 39. T. Trejbal , 52. R. Šimon - 20. P. Macák . ČK: 63. T. Trejbal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: OBRAJTR Tomáš - HEIMRÁTH Robert (N), KYSELA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.