4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křoví prohrálo a je stále na sestupové pozici


Branky


14. Z. Roupec , 22. L. Knotek (vl.) , 61. L. Štveráček , 77. D. Večeřa - 29. T. Pavlas
0

Z Šebkovic si hostující týmy moc často body neodváží a poznali to i hráči Křoví. Šebkovice dotahují přední týmy, naopak Křoví bude muset ještě bojovat o záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned po úvodním hvizdu domácí na svého soupeře vlétli a vytvořili si v prvních deseti minutách tři vyložené šance, které ovšem neproměnili. Nemuselo je to mrzet, jelikož ve 14. minutě je poslal do vedení Roupec po nacvičeném rohovém kopu a když si ve 22. minutě dal Knotek vlastní gól, bylo to už o dvě branky. Hráči Křoví snížili ve 29. minutě, když domácí obránce zahrál ve vlastním pokutovém území rukou a byla z toho penalta, ke které se postavil Pavlas a s přehledem proměnil. Branka hostům pomohla a do poločasu byli lepším týmem, ale žádnou ze svých šancí nedokázali proměnit. Ve druhém poločase se Křoví hnalo za vyrovnáním, ale jejich šance opět postrádaly přesnost a když už šla střela na branku, tak ji kryl domácí golman. V 61. minutě tak udeřili domácí, když se trefil hlavou nejlepší hráč zápasu Štveráček. V 63. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Roštinský. Poslední úprava výsledku nabídla 77. minuta a branka domácího Večeři. Zápas se poté už jen dohrával.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla, asistent trenéra Křoví: Utkání ovlivnili dvě obdržené branky, poté jsme spálili neskutečně moc gólových příležitostí a tak nás domácí potrestali v druhé půli potřetí. Po vyloučení Roštinského už nezbyly síly soupeři výsledkově vzdorovat.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - M. Pecka [-] (80. A. Kotačka [-] ) , P. Hrůza [-] (66. D. Kašpárek [-] ) , M. Chytra [-] , D. Večeřa [-] (78. V. Říha [-] ) - L. Štveráček [-] , Z. Roupec [-] , Z. Přibil [-] , P. Kotačka [-] - Š. Dvořák [-] , M. Procházka [-]

TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - L. Knotek [-] (82. L. Mencler [-] ) , V. Kováč [-] (71. J. Kašpar [-] ) , L. Němec [-] , P. Bartošek [-] - M. Šustáček [-] , T. Pavlas [-] , M. Kalina [-] , J. Zběhlík [-] - M. Němec [-] , R. Roštinský [-]

ŽK: 66. M. Pecka - 19. R. Roštinský , 42. L. Němec , 63. R. Roštinský , 70. M. Němec , 72. P. Bartošek . ČK: 63. R. Roštinský .
Hráči zápasu: L. Štveráček - T. Pavlas .
Místo: Šebkovice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.