0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Humpolce zvítězila v Košeticích nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

Humpolecká juniorka má v jarní části soutěže velmi dobrou formu a bojuje o přední příčky tabulky, když na druhou Chotěboř B ztrácí pouhé tři body. Tentokrát rezerva Humpolce zavítala na hřiště Košetic, které poslední kola sezony dohrávají bez potíží a pohybují se v klidných patrech tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe humpolečtí, kteří si v úvodních minutách vytvořili dvě gólové příležitosti. Košetice postupem času hru vyrovnali a i domácí se tak dostali do několika šancí. Skóre se měnilo těsně před odchodem do kabin na poločasovou přestávku. Ve 44. minutě využil humpolecký Prokop zaváhání domácí obrany a dostal hosty do vedení.

 

Druhý poločas sice herně ovládli domácí, ale góly nepřicházely, a proto si hosté odvezli z Košetic všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice
Miloslav Vejsada, vedoucí týmu Košetic: Byl to útočný fotbal s mnoha šancemi na obou stranách. V utkání vynikal náš brankář Jíša, který hostům chytil minimálně tři vyložené příležitosti. Ke konci zápasu se to zbytečně vyostřilo a došlo k vyloučení dvou hráčů po vzájemné potyčce.

AFC Humpolec B
Imrich Brdečka, trenér Humpolce B: V prvním poločase jsme si na začátku vytvořili několik šancí, které však zlikvidoval vynikající košetický brankář. Celkově simyslím, že první poločas byl v naší režii, ve druhém poločase to byl fotbal nahoru dolu. Domácí sice přišli o brankáře, který fauloval mimo velké vápno, ale byli neustále bojovní a dostávali nás pod tlak. Naštěstí se nám podařilo na konci prvního poločasu vstřelit gól, kdy Prokop propálil brankáře, ale měli jsme v utkání více štěstí. Možná by byla spravedlivější remíza.



Sestavy


TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - M. Dvořák [-] , P. Nováček [-] (5. P. Paťha [-] ) , T. Vejsada [-] , M. Fenár [-] - A. Kwadwo [-] , T. Bejček [-] , L. Hanousek [-] , A. Vejsada [-] - L. Kubů [-] , V. Vlk ml. [-]

AFC Humpolec B
J. Novák [-] - P. Fikar [-] , M. Metál [-] (54. J. Žatečka [-] ) , A. Beránek [-] , J. Skryja [-] - T. Doležal [-] , D. Kříženecký [-] , J. Paťha [-] , L. Bláha [-] - M. Šilpoch [-] , J. Prokop [-]

ČK: 89. L. Kubů - 89. P. Fikar .
Hráči zápasu: J. Jíša , A. Vejsada - J. Prokop , L. Bláha .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.