M. Prokš 84. (vl.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč uhájila jarní neporazitelnost a šťastně porazila Štoky


Branky


84. M. Prokš (vl.)
0

Lídr soutěže z Ledče nad Sázavou přivítal na svém hřišti tým Štoků, který minulé kolo odehrál divokou přestřelku 5:5 s rezervou Humpolce. Tentokráte však utkání nemělo tak hladký průběh, jak bylo doposud na jaře u Ledče zvykem. Bojovný výkon Štoků, které dokázaly vzdorovat tlaku domácích, vydržel až do 84. minuty, kdy si do do vlastní sítě nešťastně srazil míč Prokš. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl z obou stran nervózní. Bylo k vidění mnoho nepřesných kombinací a ztrát. Postupem času však Ledeč začala potvrzovat roli favorita a vzala do svých rukou otěže utkání. Tlak na hosty byl značný, avšak vyložené šance nepřicházely. 

Ve stejném duchu pokračovalo i dějství druhé. Štoky se soustředily především na pozornou defenzivu a do útoky vyrážely jenom sporadicky. Ovšem útočníkům Ledče jako by zvlhnul stelný prach. Šance nepřicházeli, a tak utkání rozhodl až v 84. minutě štocký Prokš, který si nešťastně srazil íč do vlastní sítě a daroval Ledči šťastnou domácí výhru.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Aleš Dočkal, asistent trenéra Ledče nad Sázavou: Začátek hry byl velice nervózní, kazili jsme rozehrávky a nákopy. Postupem času se to ale zlepšovalo. Bohužel se nám nedařilo využít žádnou šanci, které jsme si vypracovali. Druhý poločas už to byla naše kombinační hra se spoustou centrů, ale bohužel bez gólu. Tři body nám zachránil v podstatě soupeř, když si sám vstřelil branku. Celý tým chválím za bojovnost a trpělivost.

TJ Sokol Štoky
Tomáš Karlík, trenér Štoků: Ledeč nás jasně přehrávala. Je to jasně nejlepší tým v soutěži a postup do I. A třídy si zaslouží. My jsme osmdesát čtyři minut bránili, bohužel jsme si potom dali vlastní gól. Ale Ledči bych chtěl určitě pogratulovat k zasloužené výhře.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - M. Svoboda [-] , J. Pešek [-] , F. Gramer [-] , P. Pešek [-] - M. Nepovím [-] , J. Šotola [-] , J. Gramer [-] (88. O. Martinek [-] ) , M. Toula [-] - M. Turek [-] , M. Trpišovský [-]

TJ Sokol Štoky
T. Kubát [-] (38. J. Lóži [-] ) - M. Miksa [-] , L. Stehlík [-] , L. Havel [-] , A. Dáňa [-] - M. Dáňa [-] , J. Holík [-] , D. Šprla [-] , J. Fic [-] (59. J. Dáňa [-] ) - M. Prokš [-] , J. Žíla [-]

ŽK: 12. J. Gramer , 73. J. Šotola - 77. J. Žíla , 84. M. Miksa , 91. J. Holík .
Hráči zápasu: M. Nepovím , M. Svoboda - M. Prokš , J. Žíla .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.