2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec zdolal doma Černovice


Branky


0

Kostelec mohl odskočit na druhém místě od Štoků, které v desetibrankové přestřelce remizovali s rezervou Humpolce. Po vyrovnaném utkání Kostelec potvrdil na domácí půdě roli favorita a s přehledem si pohlídal tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od úvodu byl k vidění vyrovnaný zápas s malým množstvím šancí. Hra se přelévala ze strany na stranu, ovšem většina rozjetý akcí skončila před pokutovým územím. Ve 30. minutě se domácí přeci jenom dostali do vedení, když se po standardní situaci prosadil hlavou Jan Procházka. Hosté, kteří přijeli s omlazeným týmem, si zkoušeli vypracovat brankovou příležitost, avšak jejich akce zanikaly v samotném zárodku. 

Ve druhé polovině utkání domácí Kostelec ještě více zatlačil černovické na vlastní polovinu, ale branky se dočkal až v samotném závěru, kdy uprchnuvší Číhal prostřelil brankáře a upravil konečné skóre na 2:0



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Josef Láznička, trenér Kostelce: Bylo to takové průměrné utkání. Měli jsme hodně zraněných hráčů, takže naše sestava byla značně slepená, ale výhry si určitě ceníme.

TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka, vedoucí týmu Černovic: Brankové příležitosti si naši hráči dokázali vytvořit, útočníci je bohužel nedokázali proměnit. Chybělo trochu štěstí dotlačit míč do branky.



Sestavy


SK Kostelec
M. Cháb [-] - P. Čírtek [-] , R. Ohnsorg [-] (69. M. Číhal [-] ) , J. Procházka [-] , V. Čurda [-] , A. Procházka [-] - M. Sekan [-] , M. Smejkal [-] (82. O. Haiker [-] ) , M. Kočí [-] - F. Gavaller [-] (87. J. Gabrhel [-] ) , M. Pech [-]

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík ml. [-] - P. Jonák [-] , L. Koller [-] , D. Maštalíř [-] , D. Růžička [-] , V. Míka [-] (66. J. Hadrava st. [-] ) - M. Míka [-] (46. P. Krejčí [-] ) , T. Kohout [-] - J. Hadrava ml. [-] , J. Vlach [-] , R. Kubů [-] (15. P. Maštalíř [-] )

ŽK: 76. P. Čírtek - 61. T. Kohout , 83. J. Hadrava ml. .
Hráči zápasu: M. Kočí , M. Cháb - V. Míka .
Počet diváků: 96.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.