Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec B suverénně ovládl utkání s Mírovkou


0

Rezerva Humpolce chtěla v domácím utkání proti Mírovce potvrdit svoji dobrou jarní formu a využít šance bodově se na druhý tým tabulky dotáhnout. To se jí podařilo znamenitě. Na domácí půdě suverénně ovládla hru a zvítězila vysoko 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již od úvodu utkání se projevila převaha domácího týmu. Svojí dobrou kombinační hrou dostával hosty z Mírovky pod tlak a vytvářel si slibné šance. V jedné z šancí se 19. minutě nemýlil Kubíček. Domácí rezerva Humpolce si dokázala i nadále vytvářet mnoho šancí, ovšem ani Paťha, ani Prokop v nich nedokázali uspět a propasovat míč za záda Běděry. Mírovka však dokázala z ojedinělého protiútoku srovnat, v šanci nezaváhal Freudenreich. Do konce prvního dějství však stihl znovu Kubíček strhnou vedení opět na stranu domácích.

Druhá polovina utkání byla prakticky kopií poloviny první. Aktivnější Humpolec dobře kombinoval a dostával se do šancí, které tentokrát dokázal zužitkovat, když se 53. minutě prosadil Paťha a v 65. minutě dokonal porážku Mírovky Kříženecký.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Imrich Brdečka, trenér Humpolce B: Na velmi pěkném hřišti jsme potvrdili, že náš současný kádr je natolik silný, že by měl patřit ke špičce tabulky. To jsme s Mírovkou potvrdili a s výkonem svých svěřenců jsem naprosto spokojen.

TJ Sokol Mírovka
Karel Heřmánek, vedoucí týmu Mírovky: Domácí zaslouženě vyhráli, byli lepší. Od nás z týmu se nikdo nedostal nad průměr.



Sestavy


AFC Humpolec B
J. Novák [-] - P. Fikar [-] , M. Metál [-] , A. Beránek [-] - M. Šilpoch [-] , L. Bláha [-] , J. Paťha [-] , D. Kříženecký [-] , J. Málek [-] - F. Kubíček [-] , J. Prokop [-]

TJ Sokol Mírovka
J. Beděra [-] - P. Rázl [-] , M. Martínek [-] , L. Semelka [-] , R. Vrba [-] - M. Zacha [-] , J. Mejstřík [-] , R. Němec [-] , M. Netopilík [-] - L. Freudenreich [-] , P. Lacina [-]

Hráči zápasu: J. Paťha .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.