2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2015 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


19. L. Koller , 25. J. Vlach - 63. J. Plachý , 65. J. Havel
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí sehráli na kluzkém terénu velmi nešťastné utkání. Výsledek prvního dějství přitom vůbec nenaznačoval, že by Černovice mohly dopustit jakékoliv drama a ztratit na domácí půdě body. Do kabin se o přestávce totiž šlo za dvoubrankového vedení pro domácí, když se po dvou vydařených rohových kopech nejprve prosadil v 19. minutě Koller a následně v 25. minutě Vlach. 

Po změně stran se na kopačky domácích hráčů přilepila smůla. Míč se buď odrážel od tyčí, nebo šance likvidoval dobře chytající gólman hostí. Tvrdá ráda pro Černovice přišla zhruba po hodině hry, kdy Horní Cerekev dokázala v rozmezí dvou minut srovnat skóre. O snížení skóre se postaral v 63. minutě Plachý. Hned o dvě minuty později byl nařízen pokutový kop, se kterým si věděl rady Havel. S blížícím se koncem utkání zvyšovali domácí ještě více svoje úsilí, nicméně ve velmi slibných šancích se opět zaskvěl brankář hostů Burza, který dokázal vychytat Hadravu i Pěnku. Burza svůj výborný výkon završil ještě v 85. minutě, kdy v infarktovém závěru dokázal chytit pokutový kop černovickému Kollerovi.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Podskalník Petr (TJ Sokol Černovice): Jednoznačně nešťastné utkání. V domácím prostředí beru konečný výsledek jako jasnou ztrátu.

SK Horní Cerekev
Martin Šimák (SK Horní Cerekev): Vzhledem k tomu, že domácí byli nejspíš přeci jenom o něco lepší a navíc v samotném závěru ještě neproměnili penaltu, tak jsme za bod z Černovic rádi.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík ml. [-] - P. Jonák [-] , L. Koller [-] , D. Růžička [-] , V. Míka [-] - T. Kohout [-] (75. R. Kubů [-] ) , M. Míka [-] , P. Maštalíř [-] , J. Hadrava ml. [-] - V. Novák [-] (71. R. Pěnka [-] ) , J. Vlach [-]

SK Horní Cerekev
M. Burza [-] - J. Havel [-] , J. Plachý [-] , A. Šimák [-] , J. Šetek [-] - M. Šimák [-] , J. Vohryzka [-] , J. Mezera [-] , L. Suchý [-] - M. Duba [-] , M. Kůta [-]

Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.