Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vilémovice jasně přehrály Křenovice


0

Vilémovice si připsaly 3 body v domácím utkání proti Křenovicím a posunuly se tak na páté místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na place už taková pohádka neprobíhala, i dyš se pohádkově začlo. Když hned po 80 vteřinách urve Křenda vedení. Mara Kübl rozehrá nakrátko rohové kop, Karlos Klimek centruje, na přední tyči polézá mičudu Bobřík do obráncových čap. Balon se odrazí za šestnáctku, odkaď z první z 18 metrů po zemi uklidí balon do sítě k tyči Dodo – 0:1.

 

Domácí se také nenechali zahanbit a díky počáteční nažhavenosti si ve třetí minutě připsali dvě slibné příležitosti v rychlém sledu. Néprva kvér ze dvaceti metrů po zemi, trocha zboka, učeše travson půlmetr od zadní tyče!! Po odkopu od branky nakrátko, přijde ihned ztráta křenovické vlády nad balonu, rychlé domácí posunutí do strany do šestnáctky, kde brkoš ze 14 metrů mající před sebó jen našeho gološa Lukše má supr šancu, naščestí i tentokrát je to jen za půlmetr okolo zadní tyče!! Uf!! Hmmm pěkné cvrkot!!

 

5.min Bobřík se urval u rohovýho praporka přes svýho strážca, následně čechrá balon na obvod malýho čtverca, Světlu na přední tyči nedopřejó důrazní domácí chasníci čas a klid na hlavson, výsledkem je jen takové kostrbaté hlavson kamsi do výše. 6.min Zbyňa Rozkopal vlítne na straně s balonem na čapě do šestnáctky, jedna klika, druhé klika a kvér. Z deseti metrů posílá svó pumelicu do tyče, dva tři cenťáky chýbaly a mičuda zaplula do přední šibenice!! Strašná škoda!!

 

Tento slibné křenovické začátek trocha povadl, naopak domácí začli stále vícero a vícero zlobit. 11.min domácí propagačka z pětadvaceti uletí dva metry nad. 14.min domácí pokus ze 12 metrů mezi čapama našeho stopera Zdenála Ondrušky, Lukša byl u tyče připraven!! 16.min daleké domácí nákop z poloviny hřišča, Drápec při cóvání zapackal, brkoš v nájezdu fejs tů fejs vyběhnuvšího Lukše z 10 metrů prostřelí – 1:1. Hned za minutku rychlé domácí nájezd z Pauřové strany, brkoš šup lobánka ze dvaceti metrů, keré zapadl přesně do růžku branky k zadní tyči – 2:1. Hmmm bleskové obrat!! Ani sme si porádně nestačili prdnót a dva fíky taháme z naší sítě. 20.min navíc u dvóch slepenéch fíků nezvostalo. Centřík ze strany, na keré Lukša povyběhl, že si jej na pohodu posbírá. Balon letí, letí, Lukša čeká, čeká, kde se vzal, tu se vzal, přiběhne kolík a drc …. pár cenťáků před Lukšovéma naštelovanéma rukavicama čili ze tří metrů hlavó laciné fík – 3:1!!

 

Sakryš, to je sprcha!! 24.min Lukša lapl tutovku!! Domácí nájezd zboka a kořeň zakončí ze dvanácti metrů po zemi k zadní tyči, vybíhající Lukša se zaskví zákrokem, dyš špičkó čapy mičudu vykopne!! 25.min s balonem na čapě se vydal na vélet Zbyňa, kdy mu domácí mičudu ne a ne odebrat. Zbyňa vlítne neohroženě do šestnáctky, stoper jej rukama či tělem postrčí od balonu, píščalka je němá. Penda se pískat mohla i nemusela!! Vždy zaleží na libovůli sudího!! Hrajeme dál.

 

Domácí tedy zažehnali tento Zbyňův vélet, odrazili balon ale jen za vápno, kde se do míče opřel Dodo, jeho pokus po zemi končí metr vedle!! 26.min Mara se rozběhl za nákopem, díky své rychlosti předežene svýho strážce a Mara najíždí na kasu, gološ povyběhne až na šestnáctku, ovšem Mara mičudu vyběhnuvším gološem neprostrčí!! 30.min domácí plejer napřáhne z vícero jak pětadvaceti metrů po zemi, mičuda končí 3 metry vedle 34.min Mara vyforčekuje balon 35 metrů od domácí klece, najíždí zboka, otálí se zakončením, musí se vyhnót vrátivším obráncům na malém vápně, zakončí levandulkó z míst pendy k zadní tyči, gološ skokem mičudu skryje ve svéch rukavkách!! 43.min Zbyňova propagačka z 18 metrů uletí 4 metry nad ukončuje první dějství.

 

50.min začátek polčasu opět patří Křendičce. Světlo si po individuální akci, kdy háčkuje s balonem při svým třicetimetrovým sprintu k domácí svatyni, posléze už jej háčkování s balonem neba, a tak pětadvaceti metrů napálí mičudu, s lehkým tečem obránce balon zapadne pod vingl k zadní tyči – 3:2. Supr, ideální scénář, Křenda je na dostřel!! Hra dostává grády!! 55.min Zbyňa si pošteluje trestňák z 22 metrů, ale napálí jen zeď, akce pokračuje. Šimi Pyszko s Karlosem svým ťukecem vytvořili palebnó parketu pro Doda, jeho pokus z deseti metrů letí do předního vinglu, gološ je tam připraven!! 61.min Karlos dlóhým balonem po zemi hledá Zbyně, keré zakončí slabučkým kvérem levó čapó ze 12 metrů po zemi.

 

61.min domácí brkoš na druhé straně kvéruje po zemi z 18 metrů k zadní tyči, Lukša na pohodu chytá. 62.min Mara nabije do čapy Zbyňovi, jeho pokus zblokován na roh. Ten rozehráme nakrátko a Mara si s balonem vybruslí ke kvéru z 18 metrů po zemi, 3 metry od přední tyče. 67.min asi přišel zlomové moment utkání, dyš Mara centruje, trefí ruku obránce, Mara a nejen on se začne dožadovat pendy, hra se přelije na našu polovinu, rychlé kontr dva na dva.

 

Namazání ze strany, vyběhnutí zadního kolíka na přední tyč, gólovka z pěti metrů, Lukša zasahuje, balon zpět ke kolíkovi, jeho druhé doklepanec je pomalé a do výše, Lukša i napodruhé vyhmátne mičudu z brankové čáry zpět ke kolíkovi, další naši se vracijó, kolík klikó za sebe se vyhýbá křenovské zdi ze dvóch tří chlapů, přibíhajícící Šimi skluzem na malém čtverci se snaží odebrat kolíkovi mičudu, kolík se skácí přes mičudu a pan rozhoda fókne pendu. Sorry, pane sudí, plácám za Vaše rozhodnutí!! Takové chudáček, žebráček pan sudí!! Já byl mezi divákama rozpálen pěkně do běla!! Takový stupidní rozhodnutí. Ale s odstupem času si řikám, že snažit se skluzem ve vápně odebírat mičudu je taky debilita!! Kolík si posléze našteloval mičudu a svým kopem dolů ke druhé tyči poslal Lukše kamsi na párek – 4:2.

 

Sice zbévalo přes dvacet minut do konca, ale naše kluky hra přestala bavit. 69.min domácí plejer vymyslí prostrčení do strany do šestnáctky, brkoš sám před Lukšem, gólovka ze 12 metrů, trestuhodně přestřelí o centimetry našu svatyňu!! 73.min stopera Zdenála Ondrušky odnesli domácí kustodi na nosítkách z placu. Otočil si koleno po špatným došlápnutí. Chudák kluk!! Urvání kolena je půl járu minimálně. 76.min další domácí tutovka, ze 17 metrů vysoko nad!! 77.min Mara v gólovce z deseti metrů, gološ vytěsní mičudu do autu.

 

Rohové kop nakrátko, Mara si nabruslí na kvér ze dvaceti metrů do zadního vinglu. Gološ s bravuró lapí!! 79.min další domácí gólovka, dyš si brkoš seběhne do zakončení ze 6 metrů, míří po zemi vedle přední tyče!! 80.min brkoš frnkne po postranní lajně, parťákovi namaže na přední tyč, doklepanec z pěti metrů do sitě – 5:2. 81.min Světlo napálí mičudu ze 13 metrů do předního vinglu, ovšem zvňéší strany domácí svatyně!! 83.min domácí polocentr polokvér uletí od postranní lajny a prda do zadní tyče!! 82.min Zbyňova levandulka z 22 metrů po zemi přímo do ruk gološa. 84.min domácí vymyslí prostrčení do šestnáctky, brkoš v gólovce, lobuje z 12 metrů přes vyběhnuvšího Lukše, půlmetr vedle zadní tyče!!

 

86.min křenovské daleké nákop do šestnáctky, gološ vybíhá, balon mu vypadne z náruče, ale ani novic na place Dejf Břeň ani Bobřík se nedokázali bleskovo zorientovat, aby mohli třebas uklízet mičudu do prázdné sítě. 87.min Lukša výběhem zhatí další tutové domácí nájezd!! 88.min domácí hlavson ze sedmi metrů na přední tyči končí tři metry od tyče zadní. 89.min Světlo napřáhne z 25 metrů, hooooodně vedle.



Sestavy


TJ Vilémovice
J. Kyzlink [-] - R. Duchovný [-] , M. Kasálek [-] - M. Kašpárek [-] (82. F. Urbánek [-] ) , M. Kučera [-] , P. Opletal [-] , J. Polus [-] (89. B. Široký [-] ) , R. Randula [-] - M. Švihálek [-] , T. Jarůšek [-] - M. Pernica [-] (56. A. Azbayar [-] )

SK ŽS Křenovice
L. Žák [-] - M. Kübl [-] , Z. Ondruška [-] (72. J. Večera [-] ) , P. Borovský [-] , Z. Rozkopal [-] , T. Světelský [-] , K. Klimek [-] (82. D. Břeň [-] ) , P. Drápal [-] , Š. Pyszko [-] , T. Doležal [-] , J. Pauřík [-]

ŽK: 36. M. Kübl , 68. K. Klimek , 68. P. Drápal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rodina Robert - VAŠÍK Michael, MRÁZEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.