P. Knap 12.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačlavice poprvé poraženy


Branky


0

V dalším utkání potvrdili domácí sestupující výkony, naopak Babice si připisují veledůležité tři body a stoupají tabulkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

remízový poločas

Domácí i hosté však začínali opatrně. První vážnější šance přišla v 9. minutě, kdy hosté poslali míč do vápna, kde se ve skrumáži hráčů nejlépe zorientoval hráč hostů, který se dostal k balónu a nasměroval míč do brány. Prohráváme 0:1. Naši hráči na to však rychle odpověděli. Ve 12. minutě poslal Lukáš míč do vápna, ale Máriovu střelu srazil obránce na roh. Ten se klukům podařil využít na 100 %, když ho Mário zahrál přesně na hlavu Pučimu, jehož hlavičku ještě tečoval Peťa Knap, a bylo vyrovnáno.

 

Hosté si další šanci vytvořili ve 20. minutě, jejich střela šla naštěstí vedle a vzápětí jejich další pokus Mira vyráží. Poté si naši hráči vytvořili několik šancí, ale ani jednu z nich bych neoznačila jako tutovku. Ve 28. minutě zahrával Jirka Stříž roh, narazil si s Máriem, poslal míč do vápna, ale Peťa Dostalík v těžké pozici míří nad. Zpoza vápna vystřelil Puči ve 31. minutě, ale gólman jeho střelu vyrazil. Další střelu Puči přidal ve 44. minutě, ta šla tentokrát těsně vedle.

Rozhodl Ondráček

Na začátku druhého poločasu měli naši opět několik šancí, ale nedokázali je dotáhnout do gólového konce. Ve 49. ťukl Puči ve vápně míč Lukemu, kterému však obránce míč vypíchl. V 52. střílí Lukáš těsně vedle. V 58. se dostal do šance opět Lukáš, který trefil břevno, a Martinova dorážka šla vedle.

 

V 60. minutě se ke slovu přihlásili hosté. Naše obrana propadla při zahrávání trestného kopu, když nechala hostujícího hráče v pohodě hlavičkovat do naší brány. Prohráváme 1:2. Naši hráči si už šanci na vyrovnání vytvořit nedokázali. Za zmínku stojí už jen vyhrocený závěr utkání, kdy v nastavení dostali Peťa Knap a hostující hráč červené karty.

 

Z pohledu domácího týmu FK Pačlavice-Děrtkovice.



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice
Miriam Soldánová: Dle mého názoru přestali naši kluci hrát svoji hru. Nejen dnes, ale i v předchozích dvou utkáních. Místo toho, aby hráli kombinačně po zemi tak, jak to umí, nechají se soupeřem dotlačit k tomu, aby hráli podle nich. Dnes to byla taková nakopávaná. Také je škoda, že si kluci vybíjí svou frustraci na rozhodčích. Ti sice udělali několik chyb, ale když už se pískne, tak by o tom kluci neměli diskutovat a hrát dál. Navíc se fotbal hraje na góly a ty musí dát kluci sami. To rozhodčí neovlivní. Takže v první řadě by se měli kluci dívat na to, jak hrají, a ne na to, jak píská rozhodčí. Za to, že se klukům nedaří, rozhodčí nemůže. Možná je to moc přísná kritika, ale já jsem to tak dnes viděla.

SK Babice nad Svitavou
Marek Starý: zápas už od počátku dostal náboj a byl velmi rychlý, jediný kdo ho nestíhal byl hlavní rozhodčí, vzhledem k velké síle domácích směrem dopředu jsme přeskupili řady a znemožnili jim kombinaci a rychlý přechod do útoku, zápas měl ale dobré tempo z obou stran, v první půli měli více šancí hosté, po změně stran zase domácí,hosté v druhé půli vstřelili branku po ukázkově zahrané standartní situaci, poté se domácí snažili vrhnout všechny síly do útoku, ovšem hosté i s dávkou štěstí víězství udrželi, musím uznat sílu domácích a sportovně přiznat, že by utkání slušela remíza, také ale musím pochválit mé mužstvo za obětavost a nasazení. Velmi chválím hráče hráče Hrušku, podal vynikající výkon, dále Pokruta a Ondráček.



Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice
M. Vitoul [-] - T. Kroupa [-] , P. Knap [-] , D. Vlček [-] - M. Špatina [-] , Z. Pučan [-] , T. Sádlík [-] - L. Obruča [-] , M. Grepl [-] - P. Dostalík [-] , J. Stříž [-]

SK Babice nad Svitavou
T. Novák [-] - R. Ondráček [-] , R. Hynšt [-] (66. L. Beránek [-] ) , R. Ševčík [-] - J. Ondrášek [-] , J. Starý [-] , Z. Hruška [-] , L. Pokruta [-] - M. Malíř [-] (90. D. Sehnal [-] ) , J. Dobeš [-] , J. Doležal [-] (90. J. Procházka [-] )

ŽK: 17. T. Kroupa , 54. T. Sádlík , 89. D. Vlček - 31. J. Ondrášek , 47. M. Malíř , 63. J. Starý , 67. R. Hynšt , 90. J. Doležal . ČK: 90. P. Knap - 90. L. Pokruta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DUFEK Tomáš - JANÍK Dominik, JULÍNEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.