2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Špatina před koncem srovnal stav utkání


Branky


0

Do 90. minuty sympatickým výkonem domácí Slavkov vedl nad hosty 2:1. V poslední minutě udeřil hostující Špatina a hosté si tak odvezli alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek srovnal do poločasu

V prvním poločase jsme začali střelou z poza vápna od Martina Grepla, která letěla jen těsně vedle domácí branky. O pár minut později byl obloučkem Pučana vybídnut do protiútoku opět Grepl, který si dokázal poradit se dvěma obránci a schovanou střelou centimetrově minul slavkovskou svatyni. V 17. minutě po přihrávce Jirky Stříže utekl po pravé straně Grepl, který naservíroval na malé vápno Špatinovi, jenž přízemní střelou k tyči upravil stav utkání na 0:1. Náš tlak pokračoval a po sériích několika rohových kopů, se po jednom probil do šance Lukáš Obruča, který si našel v houfu těl míč, posadil hostujícího stopera na zadek. Ovšem jeho rána opět letěla mimo. A tak přišel zákonitý trest. Ve 27. minutě po špatné rozehrávce střílí hostující Kamil Marek, s pomocí hostujícího terénu šidlem a vyrovnává na 1:1. Náš brankář Míra Vitoul neměl šanci. Následně se hra víceméně vyrovnala. Za zmínku stojí jen akce na konci poločasu, kdy hlavními aktéry byli naši útočníci Grepl s Obručou. Při odkopu Marka Bleši si Grepl zpracoval překvapivě míč přehozením za záda, čímž zmátl obranu soupeře a naservíroval míč do úniku Lukáši Obručovi, který tváří v tvář gólmanovi minul.

Špatina vystřelil bod v závěru

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Domácí bránili většinou v 10 lidech před vlastním vápnem a spoléhali na odkopy na domácího Matochu. Jeden takový odkop se konal v 77. minutě, kdy domácí útočník běžel sám na Vitoula a střelou z úhlu propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:1. Od té doby jsme se odhodlali k drtivému tlaku a vytvořili jsme si nespočet šancí. Jednu takovou nevyužil Peťa Dostalík, který hlavou trefil jen břevno. Tlak sílil. V 90. minutě jsme zamkli domácí, kteří bránili svoji šestnáctku v 10 lidech. Kombinací se naši dostali přes tuto tvrz, Jirka Stříž přihrával ve vápně Greplovi, který prostrčil míč za záda hostujícího brankáře. Ve skrumáži těl se nejlépe zorientoval Špatina, jenž do prázdné branky vyrovnal na konečný stav utkání 2:2.



Ohlasy k zápasu



FK Pačlavice-Dětkovice
obránce (Pačlavice) - Petr Knap: Do daších utkání se naše hra musí zlepšit, protože nás čekají soupeři z horních pater tabulky. Věřím v naše zlepšení, a že se opět naladíme na vítěznou vlnu z úvodu sezony.



Sestavy


SK Slavkov u Brna
M. Skoupý [-] - D. Michálek [-] , J. Lysák [-] , J. Chadima [-] , N. Marcone [-] , T. Kuda [-] (82. O. Půček [-] ) , Z. Hráček [-] (62. J. Kopunec [-] ) , D. Matocha [-] , F. Peslar [-] , E. Durák [-] , K. Marek [-]

FK Pačlavice-Dětkovice
M. Vitoul [-] - D. Vlček [-] , P. Knap [-] , M. Bleša [-] - T. Sádlík [-] , Z. Pučan [-] , M. Špatina [-] - L. Obruča [-] , M. Grepl [-] - J. Stříž [-] , P. Dostalík [-]

ŽK: 42. J. Chadima , 48. F. Peslar , 54. D. Michálek , 72. K. Marek , 76. D. Matocha , 85. M. Skoupý - 54. L. Obruča , 83. M. Bleša , 90. P. Knap .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: HULCKÝ Tomáš - MALÍK Petr, DADÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.