0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čebín deklasoval Jedovnice


Branky


0

V sobotním utkání na hřišti Jedovnic dojel se vzestupující formou hostující Čebín. Po hladké výhře 5:0 si čebínští odvezli všchny body a posunuli se na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučera hráčem utkání

Utkání začalo dle očekávání zvýšenou snahou domácích zatlačit soupeře k jeho pokutovému území a centry z boku si vytvořit nějaké nebezpečné šance. Tato taktika domácím vycházela a v prvních 20. minutách byli lepším mužstvem s několika zakončeními, bohužel ale bez vstřeleného gólu. Hosté se snažili hrozit jen z brejkových situací, ty jim ale úspěšně hatil domácí brankář Toncer. S přibývajícími minutami se hra vyrovnávala a brejky hostů začaly býti čím dál nebezpečnější. Z jednoho z těchto brejků se podařilo hostům vybojovat roh, po kterém se lépe na malém vápně zorientoval Šíp a poslal hosty do vedení. 

Tišnovský udržel čisté konto

Do druhé půle mužstva nastoupila se snahou o podobný fotbal. V 55. min přišel ale zlomový okamžik, kdy domácí nedokázali ubránit průnik  po straně a na 2:0 zvýšil Kučera. Domácí, notně rozhození gólem, přesunuli koncentraci spíše k hádkám, než fotbalu, a do 68 min. inkasovali další 3 góly z kopaček Struhaříka, Fice a opět Kučery.  Zápas byl dohrán pod kontrolou hostujících hráčů, kteří domácí hráče nepouštěli do vyloženějších šancí a zápas si užívali. Na závěr je nutné zmínit výkon hostujícího Kučery, který dva góly dal a na třetí nahrál po nádherné akci, při které sám prošel skrz obranu a brankáře až na brankovou čáru a naservíroval míč Struhaříkovi. 



Ohlasy k zápasu



FC Čebín
Čebín-Jakub Tišnovský: Očekávali jsme těžký zápas, neboť Jedovnice potřebovaly bodovat a první půle přesně taková byla. Naštěstí se nám na začátku druhé podařilo přidat uklidňující druhý gól, díky kterému jsme si zápas mohli bez větších nervů užít.



Sestavy


SK Jedovnice
R. Toncer [-] , D. Juránek [-] , J. Sedláček [-] , V. Pernica [-] (69. J. Lehotský [-] ) , M. Tajnai [-] (79. J. Pešička [-] ) , T. Blatný [-] , K. Vintr [-] (46. V. Borek [-] ) , M. Rybář [-] , J. Galita [-] , J. Gromský [-] (67. M. Tajnai [-] ) , M. Bartoš [-]

FC Čebín
J. Tišnovský [-] - J. Struhařík [-] (84. Š. Petrásek [-] ) , M. Fic [-] , Š. Gaži [-] , M. Brodecký [-] , P. Kučera [-] , J. Šíp [-] , L. Beránek [-] , P. Fuchs [-] , J. Panovský [-] , P. Šebesta [-]

ŽK: 23. J. Gromský , 44. V. Pernica - 30. J. Panovský , 40. P. Fuchs .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hrazdíra Jiří - VAŠÍK Michael, ŠIKULA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.