Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:00

9.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedovnice ubojovaly bod proti Pačlavicím


Branky


0

Sobotní utkání pačlavského áčka mělo mít proti papírově slabšímu soupeři hladký průběh, což také očekávala většina domácích diváků. Opak byl však pravdou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Juránek brankou do šatny otevřel stav utkání

V prvním poločase si domácí dokázali vytvořit několik šancí, v 6. minutě zahrával Marcel Špatina trestňák, ale hostující gólman ho vychytal. Ve 14. minutě dostal do krásné uličky míč Lukáš Obruča, ale jeho střela mířila těsně vedle. Pak Pačlavice zahrávaly několik rohů po sobě, ale skórovat se jim nepodařilo. Ve 36. minutě vystřelil zpoza šestnáctky Lukáš Obruča, ale jeho střela mířila těsně nad. O pár minut později se snažil po individuální akci prosadit Mara Bleša, ale gólman jeho pokus vyrazil. Hosté dobře bránili a napadali naše hráče, čímž znemožňovali naši rozehrávku. Také si vytvořili několik šancí, které se jim naštěstí nepodařilo proměnit. Tedy až do poslední minuty prvního poločasu. Jejich centr propadl v našem vápně, nikdo z obránců míč nedostal pryč, a tak se míč dostal k hostujícímu Juránkovi, který otevřel skóre tohoto zápasu v náš neprospěch. Gólem do šatny jsme prohrávali 0:1.

Hosté vyrovnávali z penalty

Druhý poločas probíhal podobně jako ten první. Pačlavští se snažili o vyrovnání, ale proti dobré defenzivě soupeře to šlo jen stěží. Skóre se měnilo v 59. minutě, kdy Tomáš Sádlík střílel z úhlu a jeho střelu tečoval hostující hráč, čímž nedal gólmanovi šanci. Za stavu 1:1 se Pačlavice trošku uklidnily a hnaly se za dalším gólem. Otočit zápas se jim podařilo v 73. minutě, kdy si na trestňák Marcela Špatiny ve vápně vyskočil Zdeňa Pučan a hlavou poslal míč za záda hostujícího gólmana. Vedení 2:1 nám však dlouho nevydrželo, jelikož o 3 minuty později odpískal hlavní rozhodčí přísný pokutový kop, který hosté proměnili a opět tu byla remíza, tentokrát 2:2. Od této chvíle se zápas vyostřil a docházelo k faulům na obou stranách. Domácí fanoušci se také dožadovali pokutového kopu, když byl ve vápně zfaulován Zdeňa Pučan. Gól už ale žádný nepadl a došlo tedy k dělbě bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice
Miriam Soldánová: Dle mého názoru rozhodčí zvládl utkání poměrně dobře, až do té sporné penalty. Konec utkání pak byl zbytečně vyostřený. Nejen ze strany domácích fanoušků, ale i hráčů. Na druhou stranu, kdyby kluci proměnili alespoň některé šance z prvního poločasu, utkání by se zřejmě vyvíjelo úplně jinak. Nehraje se však na šance, ale na góly. Před začátkem utkání by byl bod málo, ale po jeho konci můžeme být za bod rádi.




Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice
M. Vitoul [-] - P. Knap [-] , D. Vlček [-] , T. Kroupa [-] (54. J. Stříž [-] ) , M. Bleša [-] - M. Špatina [-] , Z. Pučan [-] , T. Sádlík [-] - M. Grepl [-] , L. Obruča [-] - P. Dostalík [-]

SK Jedovnice
F. Hlaváček [-] , D. Juránek [-] , J. Lehotský [-] (90. R. Pavlék [-] ) , J. Sedláček [-] , V. Pernica [-] , T. Blatný [-] , K. Vintr [-] (74. J. Fránek [-] ) , M. Rybář [-] , M. Tajnai [-] (88. M. Tajnai [-] ) , J. Galita [-] , M. Bartoš [-]

ŽK: 32. T. Sádlík , 58. P. Knap - 65. T. Blatný , 78. M. Tajnai .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ŠEBELA Marek - RODINGER Hynek, HORVÁTH Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.