Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:30

8.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby šťastnější Vilémovice


Branky


0

V sobotu 23.9. bylo na řadě další utkání soutěže a to derby utkání v Jedovnicích ,kde se Vilémovicím ještě vyhrát nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas smírně 1:1

                        Zápas začal za velmi vydatného deště, ale oběma mužstvům to nevadilo a předváděli pohlednou útočnou hru. Do první šance se dostali domácí, ale z přímého kopu mířili nad. Hosté odpověděli střelou Kašpárka, se kterou si domácí brankář poradil. Do  úniku se prodral také Švihálek, ovšem kličku brankáři udělal moc dlouhou a tak se k zakončení již nedostal. V minutě 19. vystihl Jarůšek domácí rozehrávku, udělal kličku i brankáři a do prázdné branky otevřel skóre zápasu 0:1. V dobré šanci se objevil i Kašpárek, ale přízemní střelou brankáře domácích nepřekonal. Brankáře domácích vylekal i přetažený centr Vašíčka, který nakonec s velkou námahou musel odvrátit  na roh. Domácí se ke konci prvního poločasu postupně také dostávali do dobrých šancí. Běžela minuta 42., kdy jedovničtí v pokutovém území udělali pořádný závar, a tečovaný míč doklepl do naší branky Blatný a srovnal 1:1. V samotném závěru domácí orazítkovali ještě tyč, do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Lehotský zahodil penaltu

Druhá půle začala šancí Jarůška , který se probil do pokutového území, ale domácí brankář střelu vyrazil.Za chvíli to zkoušel z úniku Švihálek mířil však těsně mimo. Postupem času si domácí také  vytvořili šance, ale gólově se prosadili až v minutě 59., když si na roh naběhl Juránek  a hlavou rozvlnil síť vilémovické branky 2:1. Hosté odpověděli střelou Švihálka, ale šla těsně vedle. Srovnat se povedlo až v minutě 76. z přímého kopu, tvrdou přízemní střelou Jarůška 2:2. Rozpoutal se boj o vítěze utkání nutno dodat ,že domácí měli  více příležitostí k tomu ,aby šli do vedení. V minutě 86. Vilémovice zastavily domácího hráče v jejich pokutovém území v rozporu z pravidly a byla z toho penalta, kterou domácí Lehotský  nevyužil. Střela pouze orazítkovala tyč. V samotném závěru v minutě 89. se po autu Opletala a tečované přihrávce Azbayara dostal k míči Kučera a hlavou  trefil naši premiérovou výhru na Jedovnickém trávníku 2:3 a hosté si připsali důležité tři body.



Sestavy


SK Jedovnice
R. Toncer [-] - D. Juránek [-] , J. Sedláček [-] , V. Pernica [-] (64. J. Lehotský [-] ) , T. Blatný [-] , V. Borek [-] (76. J. Pešička [-] ) , K. Vintr [-] (73. J. Fránek [-] ) , M. Rybář [-] , M. Tajnai [-] , J. Galita [-] , M. Bartoš [-]

TJ Vilémovice
J. Kyzlink [-] - M. Pernica [-] , M. Kasálek [-] , L. Vašíček [-] , R. Duchovný [-] - P. Opletal [-] , R. Randula [-] , M. Kučera [-] , M. Kašpárek [-] (68. A. Azbayar [-] ) - T. Jarůšek [-] , M. Švihálek [-] -

ŽK: 10. L. Vašíček , 63. M. Kasálek , 69. R. Randula , 84. T. Jarůšek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Barašová Veronika - CHABIČA František, ZUKAL Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.