0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:30

8.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysočany si vyšláply na Kobeřice


Branky


9. J. Kala , 52. T. Hejč , 89. T. Sychra
0

Velmi nečekaný výsledek se urodil na půdě domácích Kobeřic, kde hosté zvítězili 0:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stav utkání otevřel Kala

Terén byl opět silně podmáčený, ale hratelný. Lepší začátek utkání si vysočanští nemohli přát. Běžela 9. minuta utkání, po levé straně unikl Hejč Jiří, který našel lépe postaveného Kale a ten technickou střelou ke vzdálenější tyči poslal Vysočany do vedení 0:1. Tahle situace otřásla domácí nedobytnou tvrzí a nejspíš i naši fanoušci nevěřili svým očím. Hráči hostů se soustředili na bezchybné bránění s nebezpečnými brejky. Domácí nás pomalu dostávali pod větší a větší tlak a posledních 10. minut první půle bylo opravdu kritických, jenže brankář Konečný měl svůj den a několika skvělými zákroky Vysočany podržel.  

Domácím tlak nevyšel a dvakrát inkasovali

A druhá půle kopírovala tu první. Domácí hráči se hnali za vyrovnáním, ale přišla 52. minuta. K rohovému kopu se postavila jinak brankářská jednička Vysočan (dnes jako nebezpečné tykadlo) a svojí přesnou levačkou našel hlavu Hejče Tomáše, který zvýšil na 0:2. Domácí hráči ještě více znervózněli, a i když se hrálo především na naší polovině, tak si s naší obranou nevěděli rady. Jediná negativní věc dnešního utkání přišla v 74. minutě, kdy byl po druhé žluté vyloučen Kala, ale jako náplast na bolest přišla 89. minuta. Domácí obránce zahrál malou domů, kterou vystihl Sychra, vyhrál souboj s brankářem a střelou do odkryté brány stvrdil nečekané vítězství hostů 0:3.



Ohlasy k zápasu



Vysočany - Šošůvka
Vysočany: Během jednoho týdne se nám díky zraněním a omluvenkám zcela rozpadlo mužstvo a nebýt „kvalitních“ rezervních záloh, tak nás není ani jedenáct. Naštěstí se na naši (lesní) ligu nedá sázet, protože by nejspíš 99% typujících splakala nad výdělkem. Naši borci totiž potvrdili, že fotbal nemá logiku a disciplinovaným výkonem si dokráčeli k zaslouženému vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
J. Doležal [-] - T. Kadlec [-] , J. Svoboda [-] (82. V. Svoboda [-] ) , M. Hobza [-] (22. P. Zbořil [-] ) , L. Cének [-] - S. Piňos [-] , L. Rozbořil [-] , F. Svoboda [-] , J. Smetana [-] - O. Mužíček [-] , T. Florián [-] (61. R. Ondráček [-] )

Vysočany - Šošůvka
D. Konečný [-] - D. Zouhar [-] (84. M. Beneš [-] ) , M. Přibyl [-] , T. Slouka [-] , T. Sychra [-] , P. Pernica [-] , P. Beneš [-] , T. Hejč [-] , J. Kala [-] , J. Hejč [-] (90. P. Panáček [-] ) , P. Ševčík [-] (71. L. Škvarenina [-] )

ŽK: 60. J. Svoboda - 30. T. Hejč , 39. J. Kala , 54. P. Ševčík , 74. J. Hejč . ČK: 74. J. Kala .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Válek Pavel - RODINGER Hynek, ŠEBELA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.