Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 13:00

7.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vilémovice rozstřílely Soběšice


0

Vysoké vítezství vybojovali fotbalisté z Vilémovic, jenž porazili Soběšice vysoko 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Svobody byla jediná

Zápas začal vzájemným oťukáváním a v první šanci jsme se objevili vilémovičtí fotbalisté,když Švihálek tísněn neměl k zakončení dostatek času. Zápas se hrál za vytrvalého deště a tak  terén byl pro obě mužstva velmi těžký. V minutě 19. se do pokutového území protáhl Švihálek a střelou z úhlu otevřel skóre utkání 1:0. O dvě minuty později zahrával roh Švihálek. Míč na první tyči prodloužil Jarůšek a do branky ho pohotově uklidil  Kašpárek 2:0.Hosté se ke slovu dostali v 30. minutě, když parádní střelou z přímého kopu  vymetl levý  horní roh naší branky hostující kapitán Svoboda a snížil na 2:1.V závěru první půle měly Vilémovice možnost navýšit svůj náskok ,ale Švihálek míč z rohového kopu zakroutil k domácí smůle do tyče. Pořádně brankáře hostů prověřila technická střela Poluse  a také hlavička Randuly ,bohužel bez gólového efektu. 

Skvělý výkon Švihálka

Druhou půli hráči Vilémovic začali sebevědomě s cílem přidat uklidňující třetí gól, Kučerovi se to hlavou ještě nepovedlo, ale v minutě 51. se prosmýkl kolem hostujících obránců Jarůšek a předložil lahůdkovou přihrávku Švihálkovi, který přesnou střelou k tyči zvýšil vedení na 3:1. Hosté se nevzdávali a chtěli zápas zdramatizovat, ale Urbánek   skvělým zákrokem šanci hostů po rohovém kopu zneškodnil.Střelou to zkoušel i Polus ,ale po přihrávce Kučery mířil nad. V minutě 67. se ve středu hřiště uvolnil Polus ,přesnou přihrávkou našel rozběhnutého Opletala, který technickou střelou překonal hostujícího brankáře a navýšil vedení na 4:1.V 71 .minutě  se dostal do úniku Jarůšek, ale své sólo zakončil střelou z úhlu do tyče. Vilémovické břevno zazvonilo i na straně po zprvu nenápadné střele hostů .Gólový účet zápasu byl naplněn v minutě 76.Švihálek našel přihrávkou Jarůška ,který přesnou střelou k tyči  překonal brankáře hostů po páté 5:1.



Sestavy


TJ Vilémovice
J. Urbánek [-] - M. Kasálek [-] , L. Vašíček [-] , R. Duchovný [-] - R. Randula [-] , M. Kašpárek [-] (72. O. Zmeko [-] ) , P. Opletal [-] , M. Kučera [-] - J. Polus [-] , T. Jarůšek [-] (81. F. Urbánek [-] ) , M. Švihálek [-]

FC Soběšice
M. Košťál [-] , V. Rožec [-] , A. Zezula [-] (77. L. Konečný [-] ) , S. Kozel [-] , D. Marek [-] , M. Svoboda [-] , D. Grošov [-] , A. Špaček [-] , T. Tyc [-] , P. Látal [-] , K. Novotný [-]

ŽK: 34. T. Tyc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠEBELA Marek - RODINGER Hynek, POLONEC Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.