R. Sedlák 3.
L. Vágner 66. (vl.)
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hejč za pět minut dvanáct srovnal stav utkání


Branky


3. R. Sedlák , 66. L. Vágner (vl.) - 73. J. Torda , 92. T. Hejč
0

K prvnímu derby v krajské soutěži zavítaly Vysočany do nedalekého Lipovce, a i když do utkání nevstoupily podle svých představ, tak v závěru domácí zatlačily a zaslouženě vyrovnaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezajímavý první poločas

Stejně jako v minulém kole, tak i tentokrát hráči Vysočan podcenili úvod utkání a již v 3. minutě Zouhar lovil míč z vlastní brány, když se z rohu pokutového území krásnou střelou prosadil domácí Sedlák 1:0. Na obdrženou branku chtěli rychle odpovědět, ale ve finální fázi jim chybělo štěstíčko.

 

Po úvodním náporu Lipovce se přizpůsobili domácím. Vázla mezihra mezi obranou a záložní řadou. Podpora útočné řady také nebyla zrovna optimální, a když se k těmto faktorům přidali i lipovští, tak toho v první půli k vidění příliš nebylo.

Skorující Hejč zachránil bod

Do druhé půle vstoupili Vysočanští se snahou o vyrovnání a především Torda oživil jejich útočnou snahu. Vysočany v 66. minutě ve středu pole zbytečně přišly o míč, domácí rychlým kontrem přečíslili a po hlavičce domácího útočníka si Vágner nešťastně srazil míč do vlastní brány - 0:2.

 

Po vstřelené brance se domácí uchýlili ke zbytečnému zdržování, což se jim nakonec stalo osudným. V 73. minutě byl na hranici pokutového území faulován Sychra, k trestnému kopu se postavil Torda a technickou střelou přes zeď se nemýlil - 2:1. O pár minut později mohlo být srovnáno, ale Hejč svým pokusem orazítkoval pouze břevno a tak se zdálo, že domácí těsný náskok uhájí.

 

Běžela 92. minuta utkání, po levé straně se přes obránce uvolnil Přibyl, který přesným centrem našel hlavu Hejče a ten nedal šanci domácímu brankáři - 2:2. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu



Vysočany - Šošůvka
Vysočany: Utkání skončilo zaslouženou remízou, kdy jsme vyrovnali až v poslední minutě. Teď se můžeme těšit na další utkání, kdy na svém stadionu budeme hostit Rájec Jestřebí. Budeme doufat, že si připíšeme další body do tabulky.



Sestavy


SK Sokol Lipovec
O. Sedlák [-] - V. Vágner [-] , S. Marušák [-] , R. Sedlák [-] (50. V. Šíbl [-] ) , L. Horáček [-] , L. Musil [-] , M. Matuška [-] , F. Musil [-] , O. Školař [-] , L. Vintr [-] (84. D. Hořava [-] ) , V. Zouhar [-]

Vysočany - Šošůvka
D. Zouhar [-] - L. Vágner [-] , T. Sychra [-] , J. Zouhar [-] , P. Pernica [-] (69. M. Přibyl [-] ) , M. Beneš [-] (33. J. Torda [-] ) , P. Beneš [-] , M. Grmela [-] , T. Hejč [-] , J. Kala [-] , J. Hejč [-]

ŽK: 39. S. Marušák , 57. F. Musil - 36. L. Vágner , 59. J. Torda , 70. M. Grmela , 72. T. Hejč .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: ŠMÍD Jakub - BARAŠOVÁ Veronika, PIVODA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.