Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křenovice nestačily doma na Medlánky a prohrály 1:3


Branky


0

Třetí domácí mač sezony, na keré dorazily z brněnskýho štatlu Medlánky. Šikovné mančaft!! Rychlé!! Na place lepší tým!! A hlavně tým, kruťácké tým, keré umí dát fíka a keré si tudíž po zásluze odváží šecky tři body!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyznívá jasně pro Medlánky

Tve 4.min první gólovka, dyš Bobřík cíleným oblóčkem za obranu hledá a nande urvanýho Mary Kübla. Mara rázem sám v krátkém nájezdu, gološ vybíhá, Mara ovšem nedokáže, 9 metrů od góla, propasírovat skákající mičudu vybíhajícím gološem!! Škoda!! 6.min rohové kop nakrátko, posléze je centr odražen na šestnáctku, kde si jej nande Zdenál Ondruška. Jeho opření se do mičudy vysklí Pánubohu okna. 12.min hosté zahrávajó přímé volné kop z 35 metrů, letí na zteč ku naší kase, na velkým vápně hlavó přizvednut, náš gološ Lukša u zadní tyče se nachytat nenechá a mičudu vyráží!! 16.min Koblížek zkusí ze 20 metrů po zemi, ale moc mu to nesedlo, šólák končí jako v bavlnce v náruči hostujícího gološa. 22.min rychlá, pohotová spolupráce Medláneckým a zvoní břevno!! Příhra do strany, brkoš zboka najíždí sám na góla, Lukša vybíhá, brkoš vyšle pumelicu ze šestnáctky, Lukša předvede zákrok, po němž přizvednuté balon orazítkuje břevno!!Uf!! 26.min nákop do našeho vápna, mičudu odrazíme za šestnáctku, odkaď kolík, 22 metrů od kase, uklidí mičudu oblóčkem pohotově do sítě – 0:1!! 34.min dlóhatánské centr od postranní lajny letí do křenovské šestnáctky, zapomenuté kolík na zadní tyči v gólovce, pálí z osmi metrů, naščestí přímo do Lukšova postavení!! Uf!! Koledujem si!! 36.min další medlánecké nákop letí ku naší svatyni, Lukša naňho vybíhá, obránce je u balonu dřív, hlavičkuje trocha nešikovně jen před sebe přímo na hlavu medláneckýho kolíka, keré z desvíti metrů nemá problém trefit hlavsona do prázdné kase – 0:2!! Hmmm, to je teda sprcha!! 40.min a mohlo byt ešče hůř!! Úprk po lajně, od brankové čáry dlóhá příhra po zemi pod sebe na pendu na úplně osamocenýho brkoša!! Naščěstí Šimon Pyszko skluzem skočil do patnáctimetrové přihrávky a zabránil tak tutovýmu fíku!!Uf!! První čtvrthoďka se odehrála v domácí režii, ale postupem čau otěže hry stále silňéc svíraly medlánecké farby!!

 

Pojistku zajistil Šudoma

48.min další dlóhé nákop do našeho vápna, na zadní tyči - i přes dva obránce - se protlačí k zakončení brkoš z Medlánek, jeho dlóbanec před vybíhajícím Lukšem končí na boční síti!! 50.min trestňák z rohu šestnáctky. Letí na úplně volnýho kořeňa ve středu na obvod malýho čtverca, brkoš má fíka na palici, ovšem tutovku zazdí, dyš hlavičkuje trestuhodně 2 metry nad!! Úžasný, co někdy dokážeme vzadu předvýst za čachry!! 62.min a zas si koledujem, ovšem tentokrát Lukša lapil jeden nájezd zboka!! Další hostující gólovka!! 71.min už druhé špíl v řadě suprově hrající Šimon Pyszko pošle do vápna nákop, na šestnáctce de do rybičky Mara, je zatažen za dres, pan sudí fókne pendu. Tu si našteluje dvorní zahrávač Karlos Klimek, ovšem někdy se aj mistr tesař utne!! Karlos pálí dolů k tyči, ale hostující gološ je fakt dlóhán, keré trefí stranu a dyš se složí k té které tyči, tak moc místa již u tyče nepozbývá. Pendu vyráží!! 74.min Mara v nájezdu, gološ vybíhá, a Mary vylapá!! Ach jo!! Dyš prostě néňy den, tak ten fík nepadne a nepadne!! 75.min ale néňy čas na stesky, hra se přelije a hned jeden nájezd zboka na našu klec. Lukša vybíha, Medlánečák pálí ze 14 metrů do boční sítě!! 76.min ale moc sme si todle varování k srdci nevzali. Čtvrthoďka do konca Křenda už hrá vabank. Přichází ztráta balonu na půlce hřišča v podobě nepřesné příhry, následně pohotová kolmica a brkoš valí od půlky sám na našu, klec, Lukša vyběhem zmenšuje střelecké úhel, unikající kořeň ze šestnáctky zakončí po zemi, jen polézá bližší tyč a boční síť!! 77.min Šimon vyšle vzduchem kolmicu, Mara si ju tělem pustí před sebe, gološ vybíhá na šestnáctku, kde se s Marem střetne. Tento vypadlé balon ze střetu gološ X Mara si nande přibíhající Bobřík keré nemá problém uklidit ze šestnáctky balon do prázdné klece – 1:2. 80.min radost ze (konečně!!!) vstřelené branky Křendě moc dlóho nevydrží, dyš Zdenál Ondruška nepovedeným odkopem z vnitra šestnáctky nabije po zemi medláneckýmu kořeňovi přímo na čapu, ten technicky plackó z 18 metrů zakrótí mičudu pod vingl, na keró nedošáhne ani plachtící Lukša – 1:3. 85.min novic na place Dejv Břeň se dostane k zakončení. Jeho pumelica levandulkó ze šestnáctky přočísně vzduch 2 metry nad hostující svatyňó.

 



Ohlasy k zápasu


SK ŽS Křenovice
Pauřík: Medlánky byly lepším a fotbalovějším týmem. My jsme navíc v 70 minutě za stavu 0:2 neproměnili penaltu a tak si body po zásluze odvezli hosté.




Sestavy


SK ŽS Křenovice
L. Žák [-] - Z. Fojtl [-] (55. D. Břeň [-] ) , L. Obhlídal [-] , V. Ledvina [-] , M. Kübl [-] , Z. Ondruška [-] , P. Borovský [-] , T. Světelský [-] , K. Klimek [-] , Š. Pyszko [-] , T. Doležal [-]

FC Medlánky
M. Panascí [-] - J. Krátký [-] , T. Holub [-] , F. Sehnal [-] , M. Čermák [-] (85. M. Čuba [-] ) , M. Viskot [-] , L. Kolev [-] , M. Šudoma [-] , O. Dvořák [-] (79. D. Vaněk [-] ) , M. Tchuř [-] , M. Drštka [-] (87. D. Šilon [-] )

ŽK: 59. K. Klimek , 68. M. Kübl - 38. F. Sehnal , 53. M. Čermák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: JEŽEK Michal - PROKOP David, KOPŘIVA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.