2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rájec si poradil s Čebínem a poskočil na páté místo tabulky


Branky


0

V dalším domácím utkání v Rájci-Jestřebí potřebovaly týmy body jako sůl. Díky brankám Jelínka a Nečase nakonec všechny body zůstaly v Rájci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní domácí zaslouženě ve vedení

Domácí začali utkání aktivně a již od začátku zatlačili hosty na jejich půlku. Solidní kombinační hrou a přesnými centry pronikali do pokutového území. Hluboko zatažení hosté pod tlakem chybovali a čímž se vytvářely standartní situace pro Rájec. Vyrovnaný stav vydržel do 28. minuty. Z jedné z takovýchto akcí zůstal ve vápně neobsazen domácí útočník Miroslav Jelínek a hlavou do protipohybu brankáře Tišnovského se nemýlil. Obdržený gól hosty nakopl a hra se vyrovnala. Hosté se pokoušeli o vyrovnání, zvláště centry do vápna. Žádná hostující akce se však neujala, a tak se vyrovnání do poločasu nekonalo. 

Domácí Nečas dodal domácím klid

Druhá půlka přinesla zlepšenou hru hostů z Čebína s čím dál častějšími náznaky šancí, ale nepřesnosti ve finální fázi, nebo offsidy, zastavily veškeré akce a tak stav utkání byl stále 0:1 v jejich neprospěch. Navíc v 74. min K velké radosti domácích fanoušků,  domácím vyšel protiútok do otevřené obrany hostů a na třetí pokus se domácímu Honzovi Nečasovi podařilo prostřelit vše, co mu stálo v cestě – 2:0. Na to i sám brankář Tišnovský nestačil. Ačkoliv se hosté i nadále snažili, na jejich hře byla vidět křeč a není se tudíž čemu divit, že doma zůstaly všehny tři body. 



Ohlasy k zápasu



FC Čebín
Jakub Tišnovský: Dnešní utkání pro nás bylo trochu smolné. Ačkoliv jsme měli poměrně dost dobře načatých šancí, v podstatě žádnou se nám nepodařilo dotáhnou do konce. Soupeři, ač jednou se štěstím, ano a proto zaslouženě vyhrál



Sestavy


FK MKZ Rájec-Jestřebí
K. Švancara [-] - A. Svoboda [-] , M. Opatřil [-] , P. Paděra [-] , T. Kopecký [-] (77. M. Štrof [-] ) , M. Jelínek [-] - A. Zavoral [-] (82. A. Pokorný [-] ) , R. Mokrý [-] , J. Nečas [-] - M. Hanskut [-] , L. Macháček [-] (89. J. Pokorný [-] )

FC Čebín
J. Tišnovský [-] - P. Farkač [-] , L. Panovský [-] , M. Fic [-] , Š. Gaži [-] (81. J. Zeman [-] ) , M. Brodecký [-] , J. Šíp [-] , L. Beránek [-] (46. J. Struhařík [-] ) , P. Fuchs [-] (73. M. Brodecký [-] ) , J. Panovský [-] , P. Šebesta [-]

ŽK: 77. M. Opatřil , 87. M. Hanskut - 43. P. Fuchs , 82. M. Brodecký .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠEBELA Marek - RODINGER Hynek, MUSIL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.