Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysočany porazily vysoko Medlánky a mají první výhru


Branky


0

Minulý týden první bod a nyní i první výhra. Vysočany si vyšláply na Medlánky a vyprovodily je výpraskem 5:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hejč dominuje nad ostatními

Úvod utkání jsme doslova prospali. Hosté z Medlánek dobře kombinovali a zejména po levé straně hřiště nám dělali velké problémy. A tak v 5. minutě přišel trest. Nedůrazně bráněný hráč hostů dostal spoustu času, aby po levé straně navedl míč až k hranici pokutového území, odkud přihrávkou před bránu našel Dvořáka a ten střelou z první otevřel skóre dnešního utkání 0:1. I po vstřelené brance byli lepší hosté, ale od desáté minuty jsme pomalu a jistě převzali otěže zápasu. V 17. minutě si na dlouhý aut naběhl Hejč Tomáš a dobře mířenou hlavou zaslouženě srovnal na 1:1. Úplně stejná situace nastala v 28. minutě, na jejímž konci byl opět Hejč Tomáš a svojí druhou brankou v utkání nás poslal do vedení 2:1. A v 33. minutě bylo ještě veseleji. Po dobrém napadání soupeře jsme se zmocnili míče, po pravé straně si na přihrávku naběhl dnes velmi agilní Hejč Tomáš, který přesnou přihrávkou našel Grmele a jeho střela za pomoci hostujícího hráče skončila za zády bezmocného brankáře 3:1 a tak skončila i první půle.

Pátou branku přidal Přibyl

Ve druhé půli se hosté snažili s nepříznivým skóre něco vymyslet, ale jejich snaha končila na naší dobře fungující obraně a tak opět udeřili naši. V 69. minutě se z 20. metrů opřel do míče Grmela a s přispěním teče opět nedal hostujícímu brankáři šanci 4:1. Poslední branka padla v 88. minutě po individuální akci Michala Beneše, který obešel několik bránících hráčů, ještě přihrál na nabíhajícího Přibyla, pro kterého už nebyl problém uzavřít dnešní utkání na konečných 5:1. Za týden zajíždíme do sousedního Lipovce, tak doufejme, že dokážeme navázat na dnešní povedený výkon a domácím nenecháme nic zadarmo



Ohlasy k zápasu


Vysočany - Šošůvka
Ohlas domácích: Po zlepšeném výkonu v posledních kolech jsme to konečně dokázali, a ač to tak prvních 10. minut utkání vůbec nevypadalo, tak jsme na nepříznivý stav dokázali odpovědět a zaslouženě jsme si připsali první výhru v krajské soutěži.




Sestavy


Vysočany - Šošůvka
D. Zouhar [-] - L. Vágner [-] , T. Sychra [-] (75. J. Torda [-] ) , P. Pernica [-] , M. Beneš [-] , P. Beneš [-] , M. Grmela [-] , T. Hejč [-] , J. Kala [-] , J. Hejč [-] (80. M. Přibyl [-] ) , L. Škvarenina [-] (78. J. Zouhar [-] )

FC Medlánky
M. Kvapil [-] - J. Krátký [-] (76. M. Čuba [-] ) , T. Holub [-] (54. M. Čermák [-] ) , F. Sehnal [-] (71. D. Vaněk [-] ) , M. Viskot [-] , L. Kolev [-] , M. Šudoma [-] , O. Dvořák [-] , J. Schotteberger [-] , M. Tchuř [-] (68. D. Šilon [-] ) , M. Drštka [-]

ŽK: 70. M. Beneš - 39. M. Šudoma , 43. J. Krátký , 56. F. Sehnal , 63. M. Viskot .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PECHER Lukáš - VRBKA Jan, ROUČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.