Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačlavice deklasovaly Rájec-Jestřebí


Branky


0

Z minulých zápasů se očekával vyrovnaný souboj mezi těmito soupeři, avšak posílené Pačlavice nedaly ani v 5. kole svému soupeři šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutý první poločas

 Hosté přijeli jen s jedenácti hráči a už od prvních minut bylo patrné, kdo bude na zeleném pažitu dominovat. Jednu chvíli nás bylo tak plné hřiště, že jsme si navzájem zavazeli a Pučan s Greplem se do sebe „zasukovali“. Holt, měli stejný názor na výběr místa. V 10. minutě se sami před golmanem zjevili Obruča se Špatinou, který nechal strážce svatyně hostů vyniknout. A pak už to přišlo. 12. minuta - Obruča 1:0, 17. minuta nádherný lob Špatiny přes golmana - 2:0, 23. minuta Dostalík po rohu - 3:0 a 35. minuta znovu Špatina – 4:0. O osudu zápasu bylo rozhodnuto. Do přestávky to pak na hřišti vypadalo, že si aktéři hrají na kočku a myš. Ve 42. minutě se hosté také dočkali gólu, ale pro ofsaid nebyl uznán.

Druhá půle a údržba Pačlavic

Ve druhém poločase se naši borci už nikam nehonili a v tréninkovém tempu hráli jen to, co potřebovali. Gólový účet, který mohl být přesto výraznější,  uzavřel v 82. minutě na 5:0 Obruča.



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice
Bronislav Mich (funkcionář Pačlavic): S příchodem především Obruči a Sádlíka se očividně zlepšily výkony některých našich hráčů. Například Zdeňa Pučan a Mário Špatina hrají jako pokropeni živou vodou a pozadu nezůstává, nesvázán obrannými úkoly, ani Mara Bleša. A vůbec celý pačlavský soubor hraje v nové sezoně jako precizně vyladěný orchestr.




Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice
M. Vitoul [-] - T. Kroupa [-] , M. Bleša [-] , P. Knap [-] , D. Vlček [-] - M. Špatina [-] , Z. Pučan [-] , T. Sádlík [-] - L. Obruča [-] , M. Grepl [-] (71. T. Vincenec [-] ) - P. Dostalík [-] (46. J. Stříž [-] )

FK MKZ Rájec-Jestřebí
K. Švancara [-] - A. Svoboda [-] , M. Opatřil [-] , M. Jelínek [-] - M. Alexa [-] , A. Zavoral [-] , R. Dovrtěl [-] , T. Kunc [-] , R. Mokrý [-] , J. Nečas [-] , A. Pokorný [-]

ŽK: 71. A. Svoboda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BĚLÁK Marek - KRBŮŠEK Radim, ŠIKULA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.