K. Klimek 68. (p.)
1:1
(0:0)
64. J. Hejč
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže vybojoval první bod


Branky


68. K. Klimek (p.) - 64. J. Hejč
0

Historický první bod do tabulky v krajské soutěži si připisují Vysočany, které zaskočily favorizované Křenovice.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jen díky nepřesnostem bezgólový stav

Na hřišti v Křenovicích jsme předvedli zatím nejlepší výkon v této sezóně a předváděná hra se početné návštěvě z obou táborů musela líbit. V první půli se hrálo velmi svižně. Naši hráči lépe kombinovali, z čehož jsme si vytvořili několik slibných střeleckých příležitostí, ale v zakončení jsme byli nepřesní. Domácí hráči se tolik nepouštěli do kombinace a spoléhali na velmi nebezpečné brejky, ze kterých několikrát nebezpečně zahrozili, ale též bez vytoužené branky a tak první půle skončila nerozhodně 0:0.

Hejč otevřel skore utkání

Úvod druhé půle jsme doslova prospali a nebýt paní štěstěny, tak jsme mohli po deseti minutách prohrávat o tři branky. Naši velkou pasivitu jsme naštěstí ustáli a v 64. minutě nás krásnou křížnou střelou zpoza šestnáctky poslal do vedení Hejč Jiří 0:1. Jenže z vedení jsme se neradovali příliš dlouho. Po vstřelené brance jsme zbytečně otevřeli hru a v 68. minutě bylo srovnáno. Na pravé straně jsme nepokryli hostující hráče, kteří se dostali až do pokutového území před Zouhara, který zatáhl za pomocnou brzdu v podání faulu a z nařízeného pokutového kopu se Klimek nemýlil 1:1. Závěr utkání už si obě mužstva pohlídala a utkání tak skončilo zaslouženou remízou. Nicméně nás může těšit zlepšený výkon našich hráčů, kdy se konečně začínáme více osmělovat, tak doufejme, že to za týden proti Medlánkám konečně prolomíme.

 

převzato z: http://www.vysocany.com/tj/clanek/3706

autor: neznámý



Ohlasy k zápasu


SK ŽS Křenovice
Kon: Trochu mi hlava nebrala ani to počínání hostů v závěru střetnutí. Třeba v 90. min, i když májó na place převahu jedneho muža, tak takticky střídájó teho úplně nejvzdáleňéšího chlapa od lavičky. Nebo třeba ve druhé minutě majó Vysočany zahrávat rohové kop, tutově poslední akce v zápase, poslední šance na gól, ale oni s jeho rozehráním tak otáleli, což bylo tak moc vokatý, až pan rozhoda prostě fókl do píščalky a ukončil mač. A pak se hosté hrozně cétili ublížení, že v takové možnosti při rohovým kopu ukončí pan sudí utkání. Nechápu. Copak nechcu mač vyhrát?




Sestavy


SK ŽS Křenovice
L. Žák [-] - Z. Fojtl [-] (46. P. Borovský [-] ) , L. Obhlídal [-] , J. Večera [-] (55. O. Chvátal [-] ) , M. Kübl [-] , Z. Ondruška [-] (74. D. Břeň [-] ) , T. Světelský [-] , K. Klimek [-] , P. Drápal [-] , Š. Pyszko [-] , T. Doležal [-]

Vysočany - Šošůvka
D. Zouhar [-] - L. Vágner [-] , T. Sychra [-] (90. J. Torda [-] ) , J. Zouhar [-] , P. Panáček [-] (70. P. Pernica [-] ) , M. Beneš [-] , M. Grmela [-] , T. Hejč [-] , P. Beneš [-] , J. Hejč [-] (80. M. Přibyl [-] ) , L. Škvarenina [-]

ŽK: 42. M. Kübl , 57. P. Drápal , 70. K. Klimek - 60. T. Sychra , 68. D. Zouhar , 85. M. Přibyl . ČK: 85. P. Drápal .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: KUBEC Radek - VAŠÍK Michael, FRYDRYCH Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.