1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyostřeném zápase si Pačlavice poradily s Lipovcem


Branky


0

Ve včerejším utkání se Pačlavice vrátily na čelo tabulky a spolu s Kobeřicemi jsou stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hladký první poločas

Domácí začali pěkně od podlahy. Hráli tvrdě, záludně, daleko za hranicí pravidel. Rozhodčí Pecher zřejmě naposledy pískal ragby nebo americký fotbal, protože jinak si nedovedu vysvětlit, co ho motivovalo k tolerování takového způsobu hry. Zhruba po deseti minutách jsme se začali zastřelovat a čím dál častěji a nebezpečněji ohrožovali branku domácích. Po necelé  půlhodině udržel Grepl na pravé straně míč, ač permanentně faulovaný a soupeřem držený. Prostrčil jej Obručovi, jenž si to namířil velkým vápnem přímo k brance, ale ve vyložené příležitosti ještě nahrál lépe postavenému Špatinovi, který si udělal zářez na své pažbě – 0:1. Domácí jsme celkem k ničemu podstatnému nepouštěli, ale také naše stoprocentní šance jsme nevyužili, jako například dvakrát Grepl, který po uličkách Pučana respektive Bleši proti golmanovi z blízka neuspěl. Stejně se vedlo Knapovi, jež po centru z rohu špatně trefil hlavou míč. Ve 39. minutě vygradovala surová hra domácích v udělení červené karty za faul zezadu po odehrání míče. A pak přišla pro Lipovec studená sprcha. Špatina zahrával zprava standardku. Na centr si naskočil „čahoun“ Pučan a poslal hlavou míč za záda bezmocného golmana – 0:2. Ve 44. minutě, kdy někteří diváci už odcházeli k občerstvení, prolétl Dostalíkův nákop až za obranu domácích a Obruča už si věděl rady – 0:3.

 

 

Ve druhé půli trenér Pačlavic postupně prostřídal sestavu, ale i tak jsme měli několik brankových příležitostí a z tohoto pohledu mohl zápas skončit mnohem výraznějším rozdílem. V 58. minutě se nepískala jasná penalta, když Obruča, postupující sám na golmana, byl v pokutovém území zezadu podražen. Následně ten samý hráč provětral při presingu domácí obranu tak, že brankář zachraňoval na poslední chvíli na brankové čáře. No a do třetice se Lukášovi po přihrávce Bleši podařilo rozvlnit síť – 0:4. V 71. minutě se dokonce tři naši hráči hnali na osamoceného golmana, leč Kroupa zvolil špatné řešení. Domácí se pak zmohli z brejku na kosmetickou úpravu skóre – 1:4. V závěru jsme měli ještě další čtyři gólovky, z nichž tři spálil Jiříček.   

 

Převzáno ze stránek Pačlavic.

autor: Mich Bronislav



Ohlasy k zápasu



FK Pačlavice-Dětkovice
Martin Grepl: Nemám slušná slova ktomu, co se na hřišti dělo. K zamyšlení je, jak se někdo dokáže chovat na hřišti. Chápu, že v zápase jsou emoce, ale tohle všechno překračovalo hranice slušnosti. Místy fotbal připomínal spíše rugby a byla chvíle, kdy jsem si myslel, že se na hřišti zabijem. Z naší strany se mi zápas hodnotí lehce. Vyhráli jsme jasným rozdílem. Většinu zápasu jsme dominovali. Soupeř může být rád, že nedostal větší nášup. Pro příště si lépe musíme poradit s koncovkou.



Sestavy


SK Sokol Lipovec
O. Sedlák [-] - F. Musil [-] , L. Vintr [-] (41. M. Matuška [-] ) , V. Zouhar [-] , M. Zouhar [-] , S. Marušák [-] (62. V. Vágner [-] ) , V. Šíbl [-] (80. P. Mikoláš [-] ) , R. Sedlák [-] , L. Horáček [-] , L. Musil [-] , O. Školař [-]

FK Pačlavice-Dětkovice
K. Šesták [-] - T. Kroupa [-] , M. Bleša [-] , P. Knap [-] , D. Vlček [-] - M. Špatina [-] (63. J. Jiříček [-] ) , Z. Pučan [-] , T. Sádlík [-] (46. J. Stříž [-] ) - L. Obruča [-] (80. P. Kozák [-] ) , M. Grepl [-] - P. Dostalík [-]

ŽK: 8. V. Šíbl , 43. O. Školař - 78. L. Obruča . ČK: 40. M. Zouhar .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PECHER Lukáš - KROPÁČEK Jakub, JALOVÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.