2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov remizoval proti Žďáru B


Branky


0

V Budišově se hrál velmi vyrovnaný zápas. V závěru zápasu byl vyloučen nejlepší hráč domácích Tomáš Nováček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání vyšel lépe hostům, když postupovali ve dvou hráčích na jednoho obránce a přečíslení gólově zakončil Jurnečka. Domácí pak přidali, ale utápěli se v ofsajdových pastích. Až ve 39. minutě vymysleli pohlednou akci bratři Nováčkovi, kteří se na tři doteky zbavili všech bránících protihráčů a na konci stál Tomáš Nováček – 1:1. Budišov měl další dvě tutovky, ale do kabin se šlo za nerozhodného stavu

Žďár vstoupil lépe i do druhého poločasu, ale v 54. minutě vybojoval míč Tomáš Nováček a jeho střelu dorazil za záda hostujícího brankáře Molnár – 2:1. Zvýšit mohl na branku sám postupující Karel Nováček, ale nedal. Hosté vyrovnali v 71. minutě, kdy se ve vápně nejlépe zorientoval Russ a zavěsil. Po zbývající čas se utkání už jen dohrávalo.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč z.s.
Karel Věžník, vedoucí mužstva Budišova: Kluci zápas odmakali a vzhledem k šancím jsme měli zápas vyhrát. Šli jsme třikrát sami na brankáře, ale bohužel jsme tyto gólové šance neproměnili.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Vítězslav Machatka, trenér Žďáru B: Myslím, že to byl vyrovnaný zápas. hráli jsme vzadu velmi dobře. Soupeř měl více šancí, ale byl to remízový zápas.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč z.s.
L. Trnka [-] - Z. Carda [-] , J. Hort [-] , R. Hrádek [-] , T. Nováček [-] - M. Sedláček [-] , L. Hráček [-] , M. Votoupal [-] , M. Molnár [-] - T. Obůrka [-] (60. J. Kozuň [-] ) , K. Nováček [-] (83. M. Dobrovolný [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Hanus [-] - J. Miklík [-] (67. T. Janů [-] ) , M. Řeháček [-] , J. Gančev [-] , Z. Peňáz [-] - V. Frieb [-] , J. Jun [-] , L. Jurnečka [-] , P. Machatka [-] - D. Russ [-] , M. Filippi [-]

ŽK: 20. Z. Carda , 34. M. Votoupal , 58. T. Nováček , 85. T. Nováček . ČK: 85. T. Nováček .
Hráči zápasu: T. Nováček - D. Russ .
Místo: Budišov. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.