2:2
(1:1)
42. M. Walla
49. D. Boháč (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve šlágru kola remizoval Start Brno s rezervou Líšně


Branky


23. T. Mica , 53. V. Cupák - 42. M. Walla , 49. D. Boháč (vl.)
0

První proti třetímu, to byl duel Startu s béčkem Líšně. V obou poločasech vstřelily oba týmy po jednom gól, a tak se zrodila remíza 2:2. Zápas komentuje a popisuje domácí trenér Bohdan Ryšavý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Start Brno
Bohdan Ryšavý (trenér): "Do zápasu s Líšní jsme vstupovali s trošku pozměněnou sestavou zaviněnou zraněním stabilních hráčů Mašleje a Ryšavého. Na místo stopera se postavil Dan Boháč a namísto Ryšavého naskočil novic v našem dresu Dominik Mica, který přišel z Vyškova. Líšeňští se představili ve velice dobrém světle, chtěli hrát fotbal a hlavně její hráči byli pohyblivější, na to se však nehraje, byli jsme to my, kdo se ujal vedení ve 23. minutě, když Cupák vysunul nádhernou přihrávkou Micu a ten se nemýlil 1:0. Hráči Líšně byli více na míči nedovolili nám kombinaci dopředu, většina našich míčů směřovala dozadu, nebo jsme je ztratili. Byli jsme to ale opět my kdo mohl skórovat, bohužel místo přihrávky na volného Cupáka volil Mica střelu na zadní tyč, bohužel netrefil bránu. Líšeňští hrozili i ze standardek, do vyložené šance se však nedostali, dočkali se až v době kdy náš hráč ležel na zemi, nemohl se zapojit do hry, jeden z jejich útočníků se dostal až před brankáře Hůrka, který výborným zákrokem zachránil náš tým od vyrovnání. Hosté se dočkali až ve čtyřicáté druhé minutě , v čase kdy už by si to naši zkušení hráči měli pohlídat a nepustit soupeře do šance, bohužel se stalo a Walla vystřelil a tečovaná střela skončila za zády Hůrka 1:1. V poslední minutě prvního poločasu ještě vysunul Tomáš Mica mladého Dominika Micu a ten v gólové příležitosti přestřelil branku gólmana Rychetského. Začátek druhé půlky jsme si vybrali i trošku smůlu kdy se nedomluvil Boháč s gólmanem Hůrkem a prvně jmenovaný si dal nešťastný vlastní gól 1:2, to běžela 49. minuta. Poprvé se stalo to, že jsme v soutěžním utkání prohrávali a na vyrovnávací gól jsme však nečekali dlouho. Už v 54. minutě našel nádherným pasem na zadní tyč Pařízek Cupáka a ten hlavou překonal líšeňského gólmana 2:2. Od této doby ale byl soupeř lepší hlavně v pohybu, byl více na míči Ale žádnou vyloženou šanci si nevypracoval. Byli jsme to my kdo mohl strhnout vedení na naši stranu, v poslední desetiminutovce se k vyraženém u balónu od brankáře dostal Vlček, bohužel v záklonu asi z 10 metrů přestřelil zívající branku. Pak se krásně zprava uvolnil Mica, bohužel trefil jen boční síť Rychetského branky. A tak zůstal nerozhodný výsledek 2:2 a po průběhu utkání musím říct že asi spravedlivý."




Sestavy


TJ Start Brno
L. Hůrek [-] - P. Čoupek [-] , T. Jankulár [-] , R. Vlček [-] - F. Křivánek [-] , M. Pařízek [-] , D. Boháč [-] , M. Bím [-] - D. Mica [-] (63. V. Ryšavý [-] ) , V. Cupák [-] , T. Mica [-]

SK Líšeň B
M. Rychetský [-] - M. Walla [-] , O. Kubík [-] (87. P. Dedič [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Bednář [-] , D. Lontras [-] , J. Milotínský [-] , L. Daněk [-] , F. Čermák [-] (90. J. Pešta [-] ) , R. Bohuslav [-] , T. Krejčíř [-]

ŽK: 42. P. Čoupek , 90. T. Mica , 90. V. Ryšavý - 66. L. Daněk , 76. F. Čermák .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: PETRUCHA Martin - VAŘACHA Jan, PETKO Marko.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.