4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves tvrdě narazila na Kouty a přišla tak o šanci vyhrát soutěž


Branky


0

Kouty potvrdily, že se jen tak snadno neodvážejí odtud body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

TJ Nová Ves je mužstvo, které si z hřišť soupeřů odváží body, ale narazilo na naše mužstvo, které je pro změnu na domácím hřišti nejlepší. Domácí se do hostujícího mužstva pustili s dostatečnou vervou, a to přineslo v 16. minutě pokutový kop, který bezpečně proměnil Havelka.  Současně nastalo oslabení hostujícího mužstva o jednoho hráče, který směřoval do sprch. Toto oslabení soupeře jsme zužitkovali hned ve 22. minutě krásným lobem Honzy Roušara a rázem byl stav 2:0. Následně bylo na hřišti pouze jedno mužstvo, které si připravovalo množství brankových příležitostí. Do konce poločasu se nám podařilo ještě vstřelit jednu branku Jirkou Cejpkem, který si naběhl na
přihrávku Michala Semráda a z malého vápna nedal hostujícímu brankáři sebemenší šanci.  Druhý poločas se odehrál v pohodovém tempu a povedlo se nám zvýšit na 4:0, což byl konečný výsledek zápasu. Za předvedenou hru jsme si vítězství zasloužili.        



Sestavy


TJ Sokol Kouty
O. Veselý [-] - D. Hrubý [-] , J. Růžička [-] , L. Paiskr [-] , J. Hrůza [-] - M. Semrád [-] (64. R. Caha [-] ) , J. Havelka [-] , J. Roušar [-] , J. Cejpek [-] - F. Coufal [-] (72. F. Tenkl [-] ) , V. Navrátil [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
P. Novotný [-] - Z. Nejedlý [-] , J. Krejčí [-] , J. Havlík [-] (58. J. Bureš [-] ) , T. Novotný st. [-] - T. Novotný ml. [-] , P. Bureš [-] (78. V. Fuksa [-] ) , P. Šandera [-] , J. Nečas [-] - J. Šandera [-] , M. Ondřejka [-] (32. J. Starý [-] )

ŽK: 52. M. Semrád , 61. V. Navrátil , 81. J. Havelka . ČK: 16. T. Novotný ml. .
Hráči zápasu: V. Navrátil , J. Cejpek .
Místo: Kouty. Počet diváků: 105.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.