Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Velkého Meziříčí vyhrála vysoko nad Hrotovicemi a slaví postup do krajského přeboru


Branky


0

Lídr soutěže přímo na svém hřišti rozdrtil vysoko Hrotovice a díky zaváhání Nové Vsi, tak slaví historický postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první šance jsme se dostali v 5. minutě, kdy se Ráček postavil k PVK, ale jeho následná střela letící nad zdí, skončila těsně nad břevnem. V 7. minutě poslal Liška PVK z větší vzdáleností do vápna, ale míč zaplul do brány, 1:0. O tři minuty později se do zakončení dostal Bublan, který střílel mimo bránu. V 16. minutě poslal Ráček krásnou střelu k tyči, kterou vyrazil výtečně brankář Slatinský, ale dorážející Bouček trestuhodně minul bránu. Hned na to se opět dostal do gólové šance Ráček, který ale netrefil bránu. V 18. minutě se dostali i do šance hosté, ale Škoda mířil jen mimo bránu. Ve 22. minutě Bouček připravil gól Liškovi, který střílel do prázdné brány, 2:0. O dvě minuty později vyslal Liška do úniku Boučka, který opět v dobré pozici přestřelil bránu. Ve 29. minutě Bouček vyslal do úniku rozběhlého Pokorného, který okamžitě poslal míč před malé vápno k naprosto volnému Liškovi, který mohl zkompletovat hattrick, ale v tváři tvář brankáři, nedokázal trefit bránu. Do gólové šance se dostal Vítek, ale jeho střelu excelentně zlikvidoval Slatinský. Brankář Slatinský si o dvě minuty později připsal další skvělý zákrok, kdy po centru Ráčka střílel Liška na bránu, ale jeho střelu zlikvidoval Slatinský, když míč vyrazil na břevno. Ve 40. minutě poslal Vyskočil centr do vápna, kde našel Vítka, který se již nemýlil, 3:0.

Na začátku druhého poločasu poslal Liška dlouhý roh na P. Muchu, který hlavičkoval jen do boční sítě. V 51. minutě Vítek vyslal mezi obránci do úniku Boučka, který dokázal prostřelit brankáře, 4:0. V 56. minutě Polák poslal míč vedle sebe k volnému Boučkovi, který z prvé umístil míč k tyči, 5:0. O dvě minuty později vybídl Ráček do úniku Lišku, který v dobré pozici minul bránu. V 68. minutě se dostali do velmi nebezpečné šance hosté, ale jejich zakončení zlikvidoval Invald. Po pěkné kombinaci Liška, Řezníček a Polák, kdy třetí jmenovaný nedokázal překonat Slatinského z boční strany. V 74. minutě Liška poslal míč pod sebe na volného Ráčka, který mířil k tyči, ale na poslední chvíli zblokoval střelu obránce. V 77. minutě velice dobře Liška obešel ve vápně tři obránce a poté přihrál míč pod sebe do vápna, kam si naběhl Vítek, který v naprosté gólové šanci minul bránu. V 80. minutě Vítek poslal míč do strany na nabíhajícího Lišku, který levou nohou poslal míč do vápna, kde nekompromisní střelou zakončil Ráček, 6:0. V 84. minutě poslal dlouhý míč do vápna Malec, který našel Lišku, ten poslal míč ramenem na břevno a odtud se míč odrazil k nabíhajícímu P. Muchovi, který dopravil míč do brány, 7:0.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Libor Smejkal ml., trenér Velkého Meziříčí B: Hrotovice nám zápas naprosto usnadnily a my jsme si mohli v zápase vyzkoušet různé kombinační akce. Jen mě mrzí, že jsme si s naprosto vyloženými šancemi nedokázali poradit, protože skóre mohlo být mnohem vyšší. Hráči zápas naprosto odmakali a po zásluze i vyhráli. O víkendu prohrála Nová Ves 4:0 v Koutech a my jsme mohli na dálku slavit historický postup do Krajského přeboru. Musím všem hráčům, realizačnímu týmu, výboru a všem fanouškům poděkovat, že se podíleli na tomto úspěchu.




Sestavy


FC Velké Meziříčí B
R. Invald [-] - L. Halámek [-] , T. Malec [-] , P. Mucha [-] , R. Vyskočil [-] - P. Pokorný [-] (56. D. Polák [-] ) , H. Ráček [-] , J. Vítek [-] , T. Bublan [-] (46. J. Jakeš [-] ) (61. L. Řezníček [-] ) , M. Bouček [-] - L. Liška [-]

Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - O. Harant [-] , L. Nevtípil [-] , F. Pekárek [-] , J. Čtvrtníček [-] - J. Novák [-] , L. Škoda [-] , M. Růžička [-] , P. Furiš [-] - M. Harant [-] , R. Fiala [-]

ŽK: 24. M. Růžička .
Hráči zápasu: P. Mucha , J. Vítek , L. Liška .
Místo: Tržák. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.