3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:30

8.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zámrsk si ve šlágru kola poradil s Tatenicemi


Branky


0

Jak utkání viděl domácí celek?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 8. kole jsme v neděli na svém hřišti přivítali aktuálně 3 tým tabulky, nováčka z Tatenic. I díky fanouškům hostů se hrálo před početnou diváckou návštěvou.

 

K utkání nastupujeme kompletní, ale půlka týmu je nastydnutá, což v tomto počasí nejspíš netrápí jen nás. Na začátku utkání zahráváme dva trestné kopy. 4) Tatenice hrozí rychlým kontrem, který však zastavuje píšťalka sudího pro offside. 11) Ferda Matoušek dravě proniká po pravé straně, jeho přihrávku usměrňuje pouze do golmana Tonda. 15) Po rohovém kopu míří vedle Forgáč. 16) Jiráský postupuje sám, hlavní rozhodčí necitlivě zastavuje hru a uděluje hostujícímu hráči ŽK za protesty. 18) Obránce Novák je jak je jeho dobrým zvykem opět na výletě, jeho centr trefuje volejem Hovorka nad branku.

 

20) Tonda ustál souboj s obráncem, jeho střela však míří pouze do tyče, od které se míč odráží do zad gólmana, obrana situaci řeší odkopem. Soupeř je pod mírným tlakem. 23) I Tatenice o sobě dávají vědět. 28) Dlouhý aut hostů končí po zmatcích v naší obraně na noze Bálka, který nedůrazným odkopem trefuje na velkém vápně hostujícího hráče, který prostřelil skrumáž hráčů před sebou, Lorenc bez šance, prohráváme 0 : 1. 31) Tonda se prodírá obranou. 33) Ferdův dokonale přetažený centr nachází Brychtu, který v těžké pozici pohotově zakončuje, bohužel míč pouze projde malým vápnem a nikomu z našich borců se nepodaří dotlačit loptičku za brankovou čáru. 37) Hra na obou stranách je nervózní, ani jedno mužstvo si momentálně nedokáže pořádně přihrát.

 

39) Na centr Jiráského si naskakuje Novák, který koníčkem o zem hlavičkuje do šibenice – 1 : 1. 40) Výrazně se zlepšil výkon Hovorky, po jeho pasu postupuje sám na gólmana Jiráský, bohužel neproměňuje. 44) Další příhru Hovorky zakončuje opět Jiráský těsně vedle levé tyče. Do kabin jdeme za nerozhodného stavu 1 : 1.

 

48) Po rychle rozehraném autu postupují dva hostující hráči na kapitána Bálka, který dobře blokuje střelu na rohový kop. 49) Vyběhnutého gólmana Lorence se snaží překvapit hostující hráč lobem, Tonda to jistí a nakonec je z toho tyč :). 50) Střídá marod Houžvička za Brychtu. Rohový kop si nachází Novák, který opět hlavou otáčí výsledek utkání, vedeme 2 : 1. 53) V tuto chvíli jsme jasně lepším týmem, Tonda pálí levačkou nad branku. 54) Faul na Hovorku, Mára umřel, ale už se směje a je rychle na nohou :) 61) Hostujícího špílmachra s divizními zkušenostmi Knápka střeží parádně celé utkání náš hlídací pes Forgáč :)

 

Jednou se Knápek uvolňuje, ale jeho střela netrefuje zařízení. 62) Novákův volej míří nad. 67) Jiráský posílá míč uličkou Hovorkovi, který levou nohou otírá míč o tyčku, všichni míč tlačíme očima za brankovou čáru, kde nakonec také končí, vedeme 3 : 1. 69) Hlavní rozhodčí píská konec utkání, ale nakonec se pouze upískl a hraje se dál :) . 70) Faul na Jiráského a budeme zahrávat penaltu. K té se staví Novák, ale jeho střelu přečetl dobře chytající hostující gólman a hattrick se tak nekoná. Zahráváme několik rohových kopů, ale k ohrožení branky se nedostáváme. 74) Tonda nabízí míč Jiráskému do 100% šance, ale náš další marod dnes bohužel nemá svůj den. 76) Centr Kajsrlíka si najde Tonda, který míří opět nad. Utkání má vysoké tempo i v posledních minutách.

  

Autor: Radek Jasanský



Ohlasy k zápasu


SK Zámrsk
Radek Jasanský: Soutěží i nadále proplouváme bez ztráty bodu, s 24 body máme náskok 6 bodů na druhé Jablonné nad Orlicí. Rezerva Ústí nad Orlicí je o další dva bodíky zpět. Tabulku střelců opanuje Jiráský s 16. I další příčky patří našim borcům, 2. Hovorka 8 branek a 4. Novák 7 branek. Vybrat hráče utkání je těžké, ale nakonec jsme se rozhodli pro domácího útočníka Tondu a obránce Patrika,. Určitě za tuto poctu rádi přispějí našemu pokladníkovi :) Hostující hráči přispěli sympatickým a bojovným výkonem k velmi kvalitnímu utkání. Jediným negativem na vystupování tatenického oddílu je neskutečně zaprasená šatna hostů (ucpané umyvadlo od mytí kopaček, tráva po čištění kopaček po celé šatně, plasty, obaly atd všude možně i nemožně poházené, i když byl k dispozici odpadkový koš). Borci to se nedělá, ale jinak díky, máme za sebou zatím nejtěžší utkání letošního ročníku :)




Sestavy


SK Zámrsk
T. Lorenc [-] - M. Jiráský [-] , P. Novák [-] , A. Csernyanszký [-] (84. R. Jasanský [-] ) , R. Matoušek [-] (65. P. Kajsrlík [-] ) , O. Forgáč [-] , M. Brychta [-] (50. T. Houžvička [-] ) , P. Matoušek [-] , R. Mudrich [-] , M. Bálek [-] , M. Hovorka [-]

Tatenice
S. Strnad [-] - J. Kristek [-] , J. Kučera [-] (74. M. Polička [-] ) , J. Karel [-] (76. F. Soukop [-] ) , M. Knápek [-] , D. Smrkal [-] , P. Bartoš [-] , R. Glocar [-] , P. Knápek [-] , R. Soukop [-] , J. Štrbík [-]

ŽK: 10. J. Kučera , 16. P. Bartoš , 19. J. Karel , 65. J. Štrbík , 65. D. Smrkal .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Zerzán Miloš - BEDNÁŘ František, KARÁSEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.