FOTO: Postupující ze IV. třídy zdolal sestupujícího z nejvyšší okresní soutěže


Branky


19. A. Sekyra , 80. A. Sekyra - 52. M. Rosa
0

Šanov - Duel mezi nováčky soutěže. Celek postupující z nejnižší okresní soutěže proti sestupujícímu z té nejvyšší. Favoritem byl mladý tým Janova, který ovšem v Šanově narazil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Šanova

První poločas byl na hřišti jeden tým. Janov měl několik vyložených šancí, ale brankář Šanova L. Sekyra měl svůj den. V 19' tak udeřilo na druhé straně. A. Sekyra obdržel přesnou přihrávku a postupoval na Kopáčka. Svůj únik zakončil přesně ke vzdálenější tyči a domácí šli do vedení - 1:0. Ve zbylém čase se bojovalo spíše o střed hřiště a další branka už nepadla.

Překvapivá výhra Šanova

Vstup do druhé půle byl opět lepší pro Janov, který hrál na soupeřově polovině. Šanovští ale tlaku odolávali, ale jen do 52', kdy se po centru z pravé strany prosadil trefou pod břevno Rosa - 1:1. Zbytek zápasu se prezentovaly oba týmy dlouhými nakopávanými balony za obranu. V 80' vybojovali domácí rohový kop, po kterém se prosadil svým druhým zásahem A. Sekyra - 2:1. Šanov už si zbytek zápasu pohlídal a ubránil velmi cenné vítězství nad Janovem.

 

V galerii si můžete prohlédnout fotky od Tomáše Kintera.



Ohlasy k zápasu



Sokol Janov
Tomáš Kinter - vedoucí týmu: "V dnešním zápase mělo být jasným favoritem podle tipujících naše mužstvo a s tím jsme bohužel přistoupili i k zápasu. Začátek jsme vyloženě podcenili, dostali jsme se pod tlak soupeře a ihned po individuální chybě od 19. minuty prohrávali 1:0. Poté se nám sice povedlo hru vyrovnat, ale to bylo z naší strany do poločasu vše. V druhé půli se po rychlé kombinační akci prosadil Martin Rosa a kdyby byla štěstěna jen trošku na naší straně, vedli bychom v 80. minurě. 3:1, ale opak byl pravdou. Po našem tlaku a dalších nevyužitých příležitostech se při jediném rohovém kopu soupeře dostali hráči Šanova do vedení a to s přehledem do konce zápasu ukopali. Za obětavost a 100% využití všech šancí si soupeř plný počet bodů zasloužil, naši kluci musí jít trošku do sebe, nehrát si na hvězdy a sebekriticky se nad svými výkony zamyslet. Fotbal se hraje nejen nohama, ale i srdíčkem, a takový přístup mnohým našim mladým puškám dnes chyběl."



Sestavy


TJ Šanov
L. Sekyra [-] - O. Wachtel [-] (46. P. Mydla [-] ) , M. Blecha [-] , A. Sekyra [-] , M. Malík [-] , D. Šika [-] , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] , T. Cafourek [-] , P. Komárek [-] , S. Hrubý [-]

Sokol Janov
M. Kopáček [-] - J. Melč [-] , M. Amler [-] , V. Kinter [-] , T. Čuda [-] (46. P. Hrbek [-] ) , P. Bradáč [-] - M. Rosa [-] - M. Bradáč [-] (75. J. Koukal [-] ) , R. Sattler [-] , R. Konvalinka [-] (46. J. Kail [-] ) - J. Bečirovič [-]

Hráči zápasu: L. Sekyra , A. Sekyra .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - ŠMÍD Rudolf, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.