FOTO: Konečně jsme protrhli střeleckou smůlu, radovali se domácí


0

Janov - Janovu start do soutěže nevyšel podle představ. Minulý zápas to nevyšlo v Roztokách, nyní ideální soupeř doma. Čistá nemá ani bod a jinak tomu není ani po tomto zápase, ve kterém nevstřelila ani branku z nabídnuté penalty a odjížděla tak s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter: "V dnešním utkání se nám konečně částečně povedlo protrhnout střeleckou smůlu, i když skóre mohlo být již v poločase minimálně takové, jaké svítilo na ukazateli v 90. minutě. Soupeře se nám od první minuty podařilo dostat pod obrovský tlak, bohužel po nastřelené ruce se proti nám již v 15. minutě kopala penalta, kterou ovšem náš brankář skvěle zneškodnil. Našemu tlaku dokázala hostující obrana v čele s velmi dobře chytajícím gólmanem odolávat až do 33. minuty, kdy se po krásné kombinační akci prosadil Frühauf. Ve druhé půli se nám podařilo navýšit skóre, když se v 61. minutě z voleje prosadil Konvalinka a na třígólový rozdíl navyšovala za deset minut střelou z hranice velkého vápna naše nová zahraniční akvizice Bečirovič. Naši hráči dál s přehledem ovládali hru a dovolili soupeři pouze několik situací, do kterých jsme ho dostali po několika nepřesných kombinacích. Za dnešní výkon si zisk plného počtu bodů určitě zasloužíme a věřím, že nás to nakopne do zbývajících kol."




Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - TICHÝ Martin (N), GEBOUSKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.