FOTO: Herní převaha Janovu gól nepřinesla, bezbrankový zápas tak rozhodovaly penalty


Branky


0

Janov - Oba celky měly před zápasem stejný bodový zisk. Janov byl přesto favoritem, čemuž odpovídal i průběh zápasu, jen ten gól ne a ne přijít. Výsledkem byla bezbranková remíza, kterou přeměnili domácí ve dva body po pokutových kopech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V galerii naleznete fotky od Tomáše Kintera, kterému děkujeme!



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter, vedoucí týmu: "Dnes jsme se sešli v nejlepší sestavě, která kdy v Janově byla a na stylu hry to bylo znát. Soupeře jsme jasně přehrávali, skoro jsme je nepustili na vlastní půli, zmohl se pouze na nakopávané dlouhé balóny na jediného útočníka, který se musel mezi našimi beky sám bát. Bohužel ani tento drtivý tlak nám nepomohl ke vstřelení branky a když se nám v prvním poločase konečně povedlo vstřelit naprosto regulérní branku, tak nás o ní špatně signalizovaným ofsajdem připravil hostující laik na pomezí. Tento okamžik je přesně zachycen na jedné z fotografií, ze které je patrno, že se v žádném případě nemohlo jednat o postavení mimo hru. Bohužel pro nás byl tento okamžik rozhodující a ač jsme do konce utkání měli ještě spoustu brankových příležitostí, hostující gólman podržel své mužstvo a míč za svá záda nepustil. Pokud by se hodnotila hra a držení míče, vyznělo by 80:20 pro naše hráče, ale fotbal se hraje na branky a ty se nám podařilo bohužel vstřelit až v penaltovém rozstřelu. Vzhledem k průběhu utkání je pro nás zisk dvou bodů ztrátou, soupeř naopak podle mě musí být za bod vděčný."




Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - PACOUREK Roman (N), VANČURA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.