Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka mezi Lubnou a Chrášťany


0

Lubná - Dosud naplno bodující Lubná přivítala na svém hřišti Chrášťany, které mohly Baník o dlouho sérii deseti vyhraných zápasů připravit. To by ale nesměly prohrávat po půli o čtyři branky. Toto manko ale hosté málem dotáhli, ale bohužel pro ně jen málem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lubná ovládla první poločas

Domácí nenechali nic náhodě a už od prvních minut se ujali iniciativy na hřišti. Drželi balon, vytvářeli si šance a již v 7' se ujali vedení. Po velmi pěkné kombinaci se dostal k míči domácí špílmachr Trejbal s kapitánskou páskou a poslal domácí do vedení - 1:0. Lubná přehrávala hosty z Chrášťan dál a hned v 17' se dostal míč k R. Pokornému, který se z blízkosti nemýlil a zvýšil - 2:0.

 

O dvě minuty později se domácí prosadili potřetí, z rohového kopu se prosadil hlavou Henzély a brankář hostů neměl šanci - 3:0. Ve 25' udeřil Baník znovu. Rychlá a přímočará akce, na jejímž konci byl opět R. Pokorný - 4:0. Hosté se dostávali do šancí málo a ani jednu z nich nedokázali proměnit. Domácí měli šancí na 8 branek, ale žádnou další neproměnili, a tak se šlo do kabin za stavu 4:0.

Chrášťany byly blízko neuvěřitelnému obratu

Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivně a zaskočili domácí. Ve 49' se dostal k balonu ve vápně Králička a nekompromisně prostřelil brankáře domácích - 4:1. Lubná se oklepala a po další rychlé akci se ocitl před brankářem D. Varyš, který svou šanci proměnil - 5:1. Chrášťany se ještě nevzdaly a po pěti minutách dorazil balon do sítě Šutera - 5:2. V 65' propadl centr Dvořáka na zadní tyč, kde byl volný Hanzl, který z blízkosti propálil vše, co mu stálo v cestě - 5:3.

 

Běžela 68' a hosté znovu v akci. Králička se dostal k míči ve vápně a opět krásnou střelou uklidil míč za záda domácího brankáře - 5:4. Ačkoliv tato třígólová pětiminutovka domácí zaskočila, tak se dokázali oklepat. Když se hostům nepodařilo srovnat, tak Lubná udeřila z brejku. Varyš zatáhl balon po pravé straně a našel ve vápně R. Pokorného, který se prosadil mezi dvěma obránci a dokončil tak svůj hattrick - 6:4.

 

Za zmínku stojí střídání Skleničky, který nahradil v 76' Henzélyho. Aktivní a nestárnoucí lubenský fotbalista menšího vzrůstu se prezentoval hned třemi střeleckými pokusy, když v jedné akci obešel bránícího hráče a odkrytou branku netrefil jen o pár centimetrů. Ke svému útočnému snažení přidal několik skluzů, takže dres vypadal jako po 90-ti minutovém výkonu.

 

Spoluautor: Kryštof Loula, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Leoš Klik, obránce: "Do zápasu jsme vlétli velice aktivně, napadali jsme soupeře, který nebyl schopen podržet míč. Výsledkem bylo vedení 4:0 ve 25. minutě. Jako obvykle mohlo branek padnout daleko více, ale i tak jsme o poločas šli do kabin s dobrým pocitem. Druhý poločas jsme ale bohužel úplně odpadli a dali jsme hostům zbytečně moc prostoru ke hře. Nedařila se nám kombinace, ztráceli jsme míče a prakticky jsme neohrozili branku Chrášťan. Navíc dostat doma tři góly během pěti minut, to se nám letos zatím nepodařilo. Určitě to byl nejhorší poločas, jaký jsme odehráli v podzimní části soutěže. I přes to, že to byly pro všechny hráče i fanoušky hororové chvilky za stavu 5:4, podařilo se nám dát gól jistoty po rychlém brejku a zakončit tak podzim s plným počtem bodů, což je naprosto skvělý výsledek nad očekávání všech. Díky všem klukům, kteří se na tomto výsledku během podzimu podíleli, díky všem fanouškům, kteří nám drželi celý podzim palce a velký palec dolů těm, kteří během nepodařeného druhého poločasu v tomto zápase zapomněli, jak jsme hráli doposud a našli jen sprostá a hrubá slova k hodnocení našeho výkonu."

Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula: "V dnešním zápase jsme neměli velká očekávání, což se dá čekat, když jedete na půdu prvního týmu, který má 30 bodů z deseti zápasů. To se odrazilo na začátku zápasu, kdy nás domácí převálcovali. Nebyli jsme schopni si dát nahrávku a Lubenští nás napadali hluboko v poli. Můžeme být rádi, že to bylo v poločase 4:0. Ovšem druhý poločas byl úplně jiný. Dokázali jsme, že se dá hrát s každým a i Lubné se dají dát 4 branky za poločas. Snížili jsme na 5:4, bohužel místo vyrovnávací branky přišla pojišťovací branka domácích. Ve chvíli, kdy hrajete vabank, tak se dá očekávat rychlý kontr. Chtěl bych poděkovat a pochválit všechny naše hráče, kteří se zápasu zúčastnili a nechali na hřišti vše."



Sestavy


TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - L. Brabec [-] , J. Laňka [-] , P. Kollár [-] , L. Klik [-] - Z. Bok [-] , D. Vopat [-] , R. Henzély [-] (76. P. Sklenička [-] ) , D. Varyš [-] - A. Trejbal [-] , R. Pokorný [-] -

Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - L. Kozák [-] , P. Procházka [-] (83. D. Ondruš [-] ) , L. Hanzl [-] , K. Loula [-] , P. Králička [-] , F. Lauber [-] , J. Šutera [-] , D. Dvořák [-] , V. Erben [-] , Z. Hubáček [-]

ŽK: 74. R. Henzély , 80. A. Trejbal .
Hráči zápasu: R. Henzély , R. Pokorný - P. Králička .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SVOBODA David - TICHÝ Martin, ŠMÍD Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.