Šanov na Sýkořici nestačil, ta si připsala klidné vítězství


Branky


30. P. Linc , 87. M. Šnobl
1

Sýkořice - V posledním kole podzimní části se domácí museli obejít bez Petra Kovaříka, jehož úlohu perfektně zastoupil Petr Linc. Sýkořice si celý zápas pohlídala, soupeře do ničeho nepustila a zaslouženě zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sýkořice ze svých šancí využila jen jednu

Vstup do utkání byl z obou stran velmi podobný, ale postupem času se Sýkořice probouzela a převzala aktivitu. Šanov se po pár kombinačních akcích dostával do šancí, ale chyběla přesnější finální fáze. Na gól si příchozí diváci museli počkat do 30' a na sólo Petra Lince, které bylo zakončeno gólem - 1:0. Sýkořice se dostávala i do dalších velkých šancí, ale postupně Slabý, Vančura a poté opět Slabý ztroskotali na brankáři Luďku Sekyrovi, který držel Šanov.

Uklidňující gól až v závěru

Druhý poločas byl v režii domácích. Šanovští zkoušeli brejky překonat obranu soupeře, ale defenziva v čele se stoperskou dvojicí byla proti. Sýkořice sice měla převahu, vedla o jeden gól, ale o vedení mohla kdykoliv přijít. Uklidňující branka padla až v samotném závěru zápasu. V 87' přišel centr do šanovského vápna, kde nikdo z hostů nedokázal odvrátit míč do bezpečí, a tak se mezi ně přihnal Šnobl a trefil odkrytou bránu - 2:0. Tímto výsledkem také zápas skončil.



Ohlasy k zápasu


Sokol Sýkořice
Petr Kovařík, trenér: "Do zápasu jsme vstoupili vlažně, asi jsme ještě pospávali. Od desáté minuty jsme ale zápas jasně kontrolovali a jen se čekalo kdy přijde branka. Slabý a Vančura své šance nedali, a tak si na půlce vzal balon Petr Linc a sólem se dostal do gólovky, kterou proměnil. Poté měl další šanci Slabý, ale znovu nedal, a tak poločas skončil. Ve druhém poločase obrázek hry stejný, až v závěru se konečně trefil přesně Šnobl."

TJ Šanov
Tomáš Volráb: "Od začátku to byl vyrovnaný souboj. Nás podržel brankář Luděk Sekyra, který předvedl 3 výborné zákroky. Poločas byl 1:0 pro Sýkořici a druhý poločas domácí ovládli celkově. Naše akce končily u stoperské dvojice soupeře a v závěru jsme nedokázali dostat míč pryč z malého vápna, čehož využil Šnobl a dal na 2:0. My už jsme s výsledkem nedokázali nic udělat. Pro Šanov je škoda, že klíčoví hráči jako Aleš Sekyra a David Šika jsou zraněni a tím trpí celý tým. Kdybychom měli tyto hráče celou sezónu fit, tak hrajeme klidně střed tabulky a ne o záchranu."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - ŠMÍD Rudolf, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 11. 2017 06:42
Musím pochválit rozhodčího Vodrážku, zápasem prošel úplně v pohodě , co měl písknout to písknul , když mohl nechat výhodu tak ji nechal a i tu mlhu před zápasem rozehnal , parádní výkon. Pokud by se utkání řídila tímto nastaveným metrem jako od p. Vodrážky byl by na hřištích klid.