1:3
(0:2)
38. J. Knap
42. M. Elmerich
67. R. Truksa (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 13:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neproměněné šance nemusely Pustověty mrzet, s přehledem vyhrály v Šanově


Branky


79. M. Novotný - 38. J. Knap , 42. M. Elmerich , 67. R. Truksa (p.)
0

Šanov - Nováček soutěže ze Šanova přivítal na svém hřišti za silného větru druhý celek tabulky z Pustovět. Hosté od začátku potvrzovali, že mají dobře rozjetou sezónu a soupeře převyšovali. Výsledkem je klidné vítězství Pustovětských, které mohlo být daleko vyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Pustovět

Od začátku zápase se aktivity chopili hosté z Pustovět, domácí Šanov zakládal svou hru na defenzivě. Pustovětští hráli s nadšením, ale chyběla přesná finální koncovka. Šanov se do šancí nedostával, povětšinu času tvořili hosté. V obrovské šanci se objevil Knap, který nastřelil pouze tyč, ale ve 38' už zkušený fotbalista a kapitán Pustovět po přihrávce Truksy mířil přesně - 0:1. Čtyři minuty po něm navýšil vedení přesnou střelou Elmerich - 0:2. Ojedinělou šanci domácích zneškodnil dobrým zákrokem Beneš, a tak se šlo do kabin za dvoubrankového vedení hostujícího celku.

Hosté nemuseli litovat neproměněných šancí

Druhá půle měla podobný scénář té první s tím rozdílem, že se Pustověty dostávaly do obrovského množství šancí, ale jedinou proměněnou byla penalta Truksy, která vyústila z enormního tlaku hostů - 0:3. Hosté trefili celkem třikrát břevno, v dalších šancí chyběla buď přesnější koncovka nebo výborně chytající Hrubý, který Šanov zachránil od debaklu. Šanov se přeci jen dočkal čestného gólu. Pustověty se věnovaly především ofenzivě a toho využil po rychlém brejku střídající Novotný, který po dvou minutách na hřišti vzal Benešovi čisté konto - 1:3.



Sestavy


TJ Šanov
S. Hrubý [-] - D. Kotek [-] (65. P. Mydla [-] ) , M. Blecha [-] (77. M. Novotný [-] ) , J. Cír [-] , M. Malík [-] , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] , T. Cafourek [-] , P. Komárek [-] , F. Kratochvíl [-] , D. Sklenička [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] (46. M. Matějovský [-] ) - P. Matějovský [-] (77. L. Bureš [-] ) , P. Hovorka [-] , M. Elmerich [-] (85. A. Bičovský [-] ) , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] (65. V. Bičovský [-] ) , M. Kameník [-] , M. Sharankevych [-] , L. Koláček [-]

ŽK: 65. M. Blecha .
Hráči zápasu: S. Hrubý - P. Hovorka .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - VOLRÁB František (N), STRAKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.