Lubná si opět zastřílela, tentokrát to odnesl Oráčov


Branky


0

Oráčov - Domácí celek má za sebou tři prohrané zápasy, jeho soupeř z Lubné je na vítězné vlně. Jinak tomu není ani po tomto zápase, kdy Lubná opět ukázala, že je ve formě a Oráčovu nedala šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suverénní nástup Baníku

Hráči Baníku vlétli od první minuty do zápasu s maximálním nasazením, které odpovídalo tomu, že si chtějí připsat další tři body a navázat tak na vítěznou šňůru. Rychlé tempo kombinační hry po křídlech nebyli schopni domácí zpočátku vůbec zachytit a od první minuty tak byl Baník aktivnějším týmem. Obrana domácích se zmohla pouze na vysoké odkopy míče, které se díky silnému protivětru minuly účinkem. První branku zápasu vsítil již v 6‘ lubenský univerzál Laňka, který si tak připsal první trefu v barvách Baníku. Po rohovém kopu Z. Boka na zadní tyč se v závaru před brankou nejlépe zorientoval právě Laňka a otevřel skóre zápasu – 0:1.

 

Lubenští nedali domácím ani chvíli k oddechu a ihned napadali domácí rozehrávku. Jejich aktivní hra se vyplatila, když v 19‘ vybojoval na polovině hřiště Trejbal míč, sklepl ho na volného Z. Boka, který přesnou průnikovou přihrávkou vyslal R. Pokorného do brejku. Ten si sám před brankářem bez problémů poradil a zvýšil vedení Baníku střelou na zadní tyč – 0:2. Dvoubrankové vedení hostům nestačilo a nadále drželi míč na svých kopačkách a v případě ztráty napadali domácí a nedali jim prostor ke klidné rozehrávce. Ve 24‘ připravil Klik na polovině hřiště o míč domácího kanonýra Bařtipána a vyslal k postupu vpřed po lajně D. Varyše. Ten neměl problém přejít přes domácího obránce a přesným centrem do vápna našel R. Pokorného, který tečí usměrnil míč na zadní tyč a druhým gólem přispěl k pohodlnému vedení hostí – 0:3.

 

Domácí se nedostali ze hry k přímému ohrožení branky, několik pokusů zaznamenali pouze ze zahrávání přímých volných kopů. Ty ale většinou skončily mimo branku a M. Pokorný tak neměl téměř žádnou práci. Naopak Lubenští maximálně zužitkovali standardní situaci ve 30‘, kdy se k zahrání přímého volného kopu postavil Z. Bok a střelou přes zeď se trefil přesně k tyči. Flajšingr na střelu nedosáhl a po půl hodině hry byl stav skóre 0:4. Poslední zápis mezi střelce v prvním poločase si připsal D. Varyš, který se ve 39‘ po pravé straně individuálně dostal přes dva bránící hráče až do vápna a nekompromisně poslal míč za záda Flajšingra – 0:5.

Baník měl zápas pod kontrolou

Druhý poločas byl herně obrazem první půle – hosté drželi míč a po zemi kombinovali v poklidném tempu na středu hřiště. K ohrožení branky se dostal několikrát D. Varyš a R. Pokorný, kteří s Vopatem a Trejbalem neměli problém bagem přehrát domácí obranu, ale střely končily převážně mimo domácí branku. Hosté se hrou vzhledem ke skóre nikam nespěchali a zápas měli plně pod svou kontrolou. Domácí se dostávali k míči minimálně a opět ohrozili branku pouze ze standardní situace při zahrávání rohového kopu.

 

Poslední změna skóre nastala v 70‘, kdy po kombinaci Lva s Laňkou na levé straně dostal míč do brejku R. Pokorný, který nesobecky na malém vápně naservíroval zprava nabíhajícímu D. Varyšovi míč k jistému zakončení. Ten nabídku bez rozpaků přijal, zvýšil stav na konečných 0:6 a navíc si připsal druhou branku v zápase.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Lubná
Leoš Klik, obránce: "V Oráčově jsme očekávali obtížný zápas v případě, že se nám nepodaří brzy skórovat. Do zápasu jsme ale vlétli velice aktivně a během prvních 30 minut jsme prakticky rozhodli o výsledku. Zápas komplikoval silný vítr, proto platila hlavně hra po zemi, která se nám v tomto zápase nadmíru dařila a také vyplatila. Navíc všichni hráli s velkou chutí a maximálním nasazením. Díky tomu jsme měli celý zápas pevně v rukou a já doufám, že podobně odehrajeme i poslední utkání s Chrášťany a zakončíme podzim s plným počtem bodů."



Sestavy


SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - J. Čech [-] , J. Mayer [-] , J. Svatoň [-] , P. Kopřiva [-] - T. Eis [-] , M. Podolák [-] , L. Šnobl [-] , M. Richtr [-] - J. Bařtipán [-] , P. Sejpka [-]

TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - L. Brabec [-] , A. Lev [-] , P. Kollár [-] (46. R. Henzély [-] ) , L. Klik [-] , J. Laňka [-] - Z. Bok [-] , D. Vopat [-] , D. Varyš [-] - A. Trejbal [-] , R. Pokorný [-] -

ŽK: 17. P. Sejpka , 61. M. Richtr , 65. J. Svatoň - 17. L. Brabec .
Hráči zápasu: R. Pokorný , D. Vopat , D. Varyš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TITLBACH Marek - PAULUS Michal (N), TREJBAL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.