Řevničov padl doma s Roztokami


Branky


0

Řevničov - Roztoky jsou v dobré formě, kterou mohly potvrdit v Řevničově, kde je ale nečekalo vůbec nic jednoduchého. Řevničov prohrál pouze jednou, jeho soupeř má za sebou tři vítězná utkání v řadě. Po tomto zápase se vítězná série hostů prodloužila na čtyři!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bohatý na góly

Vstup do zápasu se více povedl hostům, kteří na horké půdě soupeře předváděli pohyblivý fotbal a domácí celek tím možná tak trochu zaskočili. V 10' šly Roztoky do vedení, když se přesnou trefou prosadil Hruška - 0:1. V 17' hosté své vedení navýšili. Hruška zahrával přímý kop a jeho centr dolétl až k Pudilovi, který navýšil vedení - 0:2. Po tomto gólu aktivita hostí trochu upadla a do hry se více dostali i domácí fotbalisté.

 

Ti se ve 22' dočkali i snížení, když kapitána Roztok Vrábíka trefil nepříjemně míč do citlivé části těla, ten zůstal ležet na zemi a Roztočtí jako by přestali hrát. Hra nebyla přerušena, čehož využili domácí, kteří zásluhou Pedála snížili - 2:1. Řevničov si nadále vytvářel tlak. Zakončení Hoška ještě zvládl Hůla zneškodnit, ale proti hlavičce Urbanoviče o pár minut později už nic neudělal - 2:2. Přesto to ale byli hosté, kteří šli do kabin s jednogólovým náskokem. Ve 42' dostal míč do nadějné pozice od Hrušky Bureš a obstřelil Peterku - 2:3.

Roztoky udržely vedení

Do druhé půle vstoupil lépe Řevničov, který na soupeře vlétl. Domácí se chtěli pokusit co nejdříve vyrovnat, ale udeřilo na druhé straně. Hruška se dostal k míči, postupoval až do vápna, kde jeho zakončení zastavila až síť - 2:4. Po této brance to byli opět domácí, kteří se tlačili dopředu. V 66' zahrával domácí celek rohový kop, po kterém vznikl obrovský chumel hráčů a závar před Hůlou, ve kterém se nejlépe zorientoval Jan Husák a dopravil míč za brankovou čáru - 3:4.

 

V poslední dvacetiminutovce byl na hřišti jeden tým, ale řevničovští fotbalisté neměli při zakončení přesnou mušku a tak trochu při nich nestála fotbalová štěstěna, která se nalepila na Roztoky. Ty nakonec zápas dovedly do vítězného konce a braly velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, kapitán: "Do utkání jsme vstoupili velmi laxně. Dostali jsme dvě branky a museli opět dohánět. To se nám ještě v prvním poločase podařilo, ale po chybě u levé lajny po autovém vhazování dostaneme do kabin třetí branku. Ve druhém poločase přišlo citelné zlepšení, ale z protiútoku znovu inkasujeme a opět prohráváme o dvě branky. Tlakem na soupeře jsme ale dokázali opět snížit a měli snad další čtyři nebo pět vyložených šancí na vyrovnání, které jsme bohužel naší nemohoucností nedokázali proměnit. Dnes vyhrál šťastnější soupeř, nikoliv lepší."

TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: "Na soupeře jsme vlétli, což asi moc nečekal. Dostali jsme se do dvougólového vedení, po kterém jsme ale polevili a Řevničov vyrovnal. Před poločasem se ještě trefil Bureš a šli jsme opět do vedení. Ve druhé půli chtěli domácí co nejdříve vyrovnat, ale gól se podařil vstřelit nám. Ve zbylém čase nám ale jakoby chybělo sebevědomí, Řevničov měl několik nebezpečných šancí, ze kterých dal ale pouze jednu branku. My jsme to ubojovali, jsme rádi za výhru a myslím si, že to byl hezký fotbal."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: TICHÝ Martin - VODRÁŽKA Tomáš, ŠMÍD Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.