R. Choc 38. (p.)
R. Choc 48.
R. Choc 73. (p.)
K. Molo 76.
T. Kopejtko 78.
K. Konopásek 88.
6:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v Branově zvládli nakonec domácí


Branky


38. R. Choc (p.) , 48. R. Choc , 73. R. Choc (p.) , 76. K. Molo , 78. T. Kopejtko , 88. K. Konopásek - 24. A. Bureš , 31. A. Bureš , 35. L. Polcar (p.) , 77. M. Škrlant
0

Branov - Zápas týmů ze spodní části tabulky, ve kterém zajížděl Pavlíkov do Branova. Hosté měli dvoubodový náskok, který ale po tomto zápase ztratili a po prohrané přestřelce nyní ztrácejí na branovské hráče jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě trefy Bureše základem k poločasovému vedení

I přes výhodu domácího prostředí šli jako první do vedení hosté, kteří se prosadili ve 24' Burešem - 0:1. Tento mladý fotbalista o sobě dal vědět i krátce po půl hodině hry, když si připsal svůj druhý zásah - 0:2. Krátce po druhé vstřelené brance bylo pro domácí ještě hůře. Pavlíkov měl totiž k dispozici pokutový kop, který si vzal na starost kapitán Polcar a poslal svůj tým již do třígólového trháku. Zmírnit výsledek stačil ještě před odchodem do kabin z pokutového kopu domácí Choc, který tak udržoval naděje na dobrý výsledek - 1:3.

Během pěti minut čtyři góly!

Hned 48' nabídla gólovou situaci, kterou svým druhým zásahem zakončoval Choc - 2:3. Domácím se podařilo snížit na rozdíl jedné branky a bylo tak stále o co hrát. Další branka přišla až v 73' a bylo to opět z penalty. V pořadí třetí penalta v tomto zápase, ke které se postavil Choc a završil svůj hattrick - 3:3. V 76' se za domácí prosadil střídající Molo, který tak poslal poprvé v zápase Branov do vedení - 4:3.

 

Zápas nabídl spoustu branek a to stále nebylo vše. Minutu po vedoucím gólu domácích bylo opět vyrovnáno, prosadil se Škrlant - 4:4. Domácím se ale přeci jen povedlo strhnout vedení opět na svou stranu a to hned minutu po vyrovnávací brance, když se prosadil Kopejtko - 5:4. V 83' šli domácí po dvou žlutých kartách pro Rasochu do deseti, což mohl využít Pavlíkov, ale nestalo se tak. Poslední branku utkání vstřelil domácí Konopásek dvě minuty před koncem a svým gólem dal i jistotu svým spoluhráčům ke třem bodům - 6:4.



Sestavy


Sokol Branov
M. Pulchart [-] - R. Choc [-] , V. Vilím [-] , J. Kruba [-] (57. R. Hubka [-] ) , K. Jeníček [-] (46. D. Moulis [-] ) , T. Krátký [-] , M. Rasocha [-] , L. Havlíček [-] , K. Konopásek [-] , T. Kopejtko [-] , J. Horn [-] (46. K. Molo [-] )

SK Pavlíkov
T. Helebrant [-] - L. Konopásek [-] , T. Gebhart [-] (77. D. Linhart [-] ) , L. Polcar [-] , M. Škrlant [-] , V. Mašek [-] (80. M. Roll [-] ) , A. Bureš [-] , K. Novák [-] (60. L. Gebhart [-] ) , J. Koc [-] , M. Brož [-] , L. Kříž [-]

ŽK: 47. T. Kopejtko , 71. M. Rasocha , 74. V. Vilím - 38. L. Polcar , 66. T. Gebhart , 72. V. Mašek , 74. J. Koc . ČK: 83. M. Rasocha .
Hráči zápasu: R. Choc - A. Bureš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - KARIČKA Ondřej (N), ŠKRLANT Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.