Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov nadělil bůra Pavlíkovu


Branky


0

Pavlíkov - Domácí hostili Řevničov, který přijel do Pavlíkova odčinit pětigólovou porážku doma s Lubnou. Pavlíkov naopak chtěl potvrdit výhru v Šanově. Proti stál ale velmi těžký soupeř, který si nakonec odvezl všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řevničov otočil nepříznivý stav

Vstup do utkání měl lepší Řevničov, který si také vytvořil první šanci utkání. Na centr Hoška si naskočil Urbanovič, který hlavičkou těsně minul. Pavlíkov se dostával do hry a byl více na balónu. K dobré střele se dostal kapitán domácích Polcar, ale neméně dobrý zákrok předvedl Peterka. Ve 25' se překvapivého vedení dočkali domácí, když si odražený míč ve vápně našel Konopásek a střelou do pravého horního rohu nedal Peterkovi šanci - 1:0.

 

Po třech minutách bylo srovnáno. Brankář Melč neudržel ve svých rukavicích centr ze strany hřiště, míč vypadl přímo na kopačku Jana Husáka, kterému nedělalo problém dopravit míč do prázdné branky - 1:1. O čytři minuty tentýž hráč využil přesnou nahrávku do běhu od kapitána Tótha, postupoval na Melče a i když byl bránícími hráči vytlačován směrem k brankové čáře, dokázal vyprodukovat gólové zakončení - 1:2.

 

Pavlíkov své vedení ztratil a v rozmezí devíti minut inkasoval ještě potřetí! Po levé straně se řítil Jakub Husák, z rohu velkého vápna vypálil a na jeho střelu pod břevno Melč nestačil - 1:3. Řevničov tak otočil nepříznivý stav a šel do kabin s dvougólovým náskokem.

Řevničov kontroloval zbytek zápasu

I přes aktivní vstup domácích do druhé půle to byl opět Řevničov, který se radoval. V 55' se po rohovém kopu nejlépe ve skrumáži zorientoval Urbanovič a poslal míč za Melče - 1:4. Pavlíkov se prezentoval dlouhými nakopávanými balóny, které ale málokdy našly adresáta. Krátce po hodině hry se k míči dostal Libecajt, překonal bránícího hráče a krásnou střelou do levého horního rohu nedal Melčovi sebemenší šanci - 1:5.

 

Pavlíkov ze svého snažení přeci jen zaznamenal ještě jeden gól. Běžela 73', dlouhý nákop za obranu a následný centr, který našel Linharta, dopravil domácí hráč za Peterku - 2:5. To byla ale poslední důležitá událost zápasu, neboť si Sparta zbytek zápasu pohlídala a z Řevničova odvážela tři body.

 

Zdroj: Martin Tóth, oficiální stránky Sparty Řevničov.



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, kapitán: "K utkání jsme neodcestovali v úplně optimálním rozpoložení. I tak jsme měli ale docela slušný začátek, leč branku se nám vstřelit nepodařilo. Pavlíkov využil naše první zaváhání a šel do vedení. Nás do hry dostala chyba domácího brankáře, pak jsme přidali další dvě branky. Ve druhé půlce jsme přidali další dva fíky a čtyřgólový náskok jsme prostě nemohli už promarnit. Domácí snížili, ale to už bylo pozdě. Zasloužené tři body, jsme spokojení."



Sestavy


SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - L. Konopásek [-] , T. Helebrant [-] (46. D. Linhart [-] ) , L. Polcar [-] , M. Škrlant [-] , J. Koc [-] , A. Bureš [-] , K. Novák [-] , T. Peroutka [-] (68. V. Mašek [-] ) , M. Brož [-] , L. Kříž [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - T. Bohatý [-] , J. Urbanovič [-] , J. Rais [-] - M. Tóth [-] , J. Hošek [-] , J. Husák [-] - J. Husák [-] , J. Kolek [-] (88. D. Schneider [-] ) - O. Hanzlík [-] (51. P. Matějka [-] ) , F. Libecajt [-] (81. J. Fišer [-] )

ŽK: 58. J. Koc - 27. F. Libecajt .
Hráči zápasu: J. Urbanovič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - ROLL Marek (N), BOBÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.