4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce si připsaly první výhru, odnesla to Kroučová


Branky


14. V. Melichar (p.) , 73. T. Černý , 81. J. Čiha , 89. T. Macák - 10. J. Škuthan
0

Slabce - Poslední podzimní kolo přivítaly Slabce na svém hřišti Kroučovou. Dal se očekávat vyrovnaný zápas, ve kterém budou chtít domácí poprvé vyhrát. Kroučová šla sice do vedení, ale Slabce zápas otočily a zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vyloučení Tichého

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí, kteří se v úvodní desetiminutovce dostali do tří vyložených šancí. Ty ale zůstaly neproměněny, a tak se potvrdilo nepsané pravidlo nedáš - dostaneš. Kroučová potrestala chybu Slabeckých a Škuthanem šla do vedení - 0:1. Ve 14' ale bylo vyrovnáno. Jeden z bránících hráčů se trochu zbytečně provinil v pokutovém území faulem a nařízené penalty zužitkoval Melichar - 1:1.

 

Ve 21' přišla velká komplikace pro hosty. Po nedovoleném zákroku na svou osobu strčil Tichý do T. Černého a sudí Sedláček tasil červenou kartu. Slabce do poločasu výhodu o jednoho hráče navíc nevyužily, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Kroučové nebylo přáno

Do druhého poločasu vstoupila i bez vyloučeného Tichého lépe Kroučová, ale její aktivita končila na slabeckém vápně. Na branku se čekalo do 73', i když mohla přijít v klidu na druhé straně. Pravděpodobně hru rukou jednoho z domácích hráčů ve vápně sudí Sedláček zřejmě přehlédl, a tak přišel brejk Slabeckých, kteří se na hranici pravidel dostali T. Černým do gólového zakončení - 2:1.

 

Hostující celek i přes početní nevýhodu nebyl na hřišti horším, ale po druhé inkasované brance musel otevřít hru, což bylo vodou na domácí mlýn. Do otevřené obrany přidal uklidňující gól v 81' Čiha - 3:1. Definitivní výsledkovou podobu dal zápasu minutu před koncem Macák, a tak Slabce braly premiérové tři body - 4:1.



Sestavy


TJ Slabce
T. Hrbek [-] - M. Konopásek [-] , T. Černý [-] , T. Macák [-] , V. Melichar [-] , J. Čiha [-] , J. Černý [-] (87. R. Vejtasa [-] ) , O. Cílek [-] , M. Benada [-] , V. Schejbal [-] , T. Fencl [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - V. Blín [-] (46. M. Vacínek [-] ) , J. Kováčik [-] , M. Tichý [-] , J. Škuthan [-] (81. A. Dekoj [-] ) , P. Mindžak [-] , R. Janek [-] , R. Prokop [-] (81. A. Mildorf [-] ) , J. Škuthan [-] , J. Vančura [-] , L. Vajnar [-]

ŽK: 21. T. Černý - 26. J. Škuthan , 58. P. Mindžak , 75. M. Vacínek . ČK: 21. M. Tichý .
Hráči zápasu: M. Konopásek - J. Škuthan .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - STROUHAL Jiří (N), ŠKUTHAN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.