Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hředle sice přezimují na první příčce, Kolešovice ale byly nad jejich síly


Branky


0

Kolešovice - Těžký úkol stál před kolešovickými fotbalisty. Obrat o body Hředle, favorita celé soutěže. Hosté, potýkající se s velkou marodkou, nepředvedli úplně povedený výkon a z Kolešovic nakonec odjížděli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolešovice otočily nepříznivý stav

Vstup do zápasu měly Hředle o něco aktivnější než jejich soupeř a také se dočkaly vedení. Ve 13' se po rohovém kopu prosadil jeden z nejmenších hráčů na hřišti Šmíd - 0:1. Vedení ale nevydrželo dlouho. Tři minuty po Šmídově zásahu vyrovnal Daniš, ke kterému se dostal odražený míč po rohovém kopu a střelou k tyči srovnal - 1:1. Hředle po inkasovaném gólu tak trochu přestaly hrát a to byla voda na domácí mlýn.

 

Krátce před půl hodinou hry se dostaly Kolešovice do vedení, když brejk po pravé straně Hředelských gólově zakončil Zuska - 2:1. Pět minut poté podobná akce, akorát na jejím konci přesně zakončující Polánek - 3:1. Za tohoto stavu se také šlo do kabin.

Hředle jen snížily

Po pěti minutách druhé půle postupoval sám na branku Vitner, ale šanci na vyrovnání nezužitkoval, když mířil nepřesně. V 55' se ale Hředle přeci jen kontaktní branky dočkaly. Bechner nahrál Šmídovi, který na sebe natáhl dva bránící hráče a prostrčil na Vodrážku, který překonal Herinka - 3:2.

 

Po snížení se hrálo převážně po vápna, ale jedna šance přeci jen stojí za zmínku. A tou je střela Bechnera zpoza vápna, která letěla k tyči, kam se ale Herink dostal s parádním zákrokem. Hosté měli ještě náznaky šanci po rohových kopech, kolešovická defenziva ale odolala a domácí si tak mohly připsat velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: "Do vstřeleného gólu jsme byli lehce aktivnějším týmem, ale poté jsme třikrát inkasovali přes naší pravou stranu. 1. půle byla odfláknutá, ve druhé jsme měli další dvě šance, ty jsme ale neproměnili a dokázali jsme pouze snížit. Poté bylo do poslední minuty o co hrát, ale za předvedenou hru jsme si asi vyhrát nezasloužili."



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - J. Kovář [-] , T. Kapoun [-] , O. Ridzoň [-] , T. Prais [-] (46. K. Lavička [-] ) , P. Barthel [-] , D. Polánek [-] (90. J. Ritter [-] ) , V. Zuska [-] , J. Herink [-] , M. Houška [-] , J. Daniš [-] (78. J. Holeček [-] )

FK Hředle
- D. Šmíd [-] , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , V. Hladký [-] (78. M. Šerák [-] ) , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] , J. Skoupý [-] (46. H. Minařík [-] ) , T. Rendl [-] , M. Somol [-] , V. Malinovský [-]

ŽK: 55. J. Daniš , 61. V. Zuska - 38. M. Vodrážka , 63. D. Bechner .
Hráči zápasu: J. Kovář - D. Šmíd .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - KOZLER Tomáš (N), ŠMÍD Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.