Rezerva Zavidova vyloupila Ohnivec arénu


Branky


55. D. Jun , 58. D. Jun - 23. P. Čech st. , 62. D. Štiller , 78. D. Štiller
0

Městečko - Domácí Ohnivci byli favoritem zápasu, ve kterém přivítali na svém hřišti B-tým Zavidova. Ten ale rozhodně nepřijel do Městečka odevzdat body, nýbrž se o ně porvat. To se také stalo a tři body putovaly do Zavidova, pro který byl tento víkend šestibodový, neboť i A-tým svůj těžký zápas zvládl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zavidov šel po chybě soupeře do vedení

V první půli byla k vidění na podmáčeném a bahnitém terénu řada soubojů a nepřesných přihrávek. Městečko hrozilo především po akcích zkušeného Petra Šnídla, který dloubáčkem přes brankáře trefil spojnici. Zavidov si připsal několik nepřesných střel zpoza vápna, které buď skončily vedle nebo v náruči brankáře Abrháma. Jedinou branku prvního poločasu zaznamenal Petr Čech st., který využil zaváhání domácího stopera v rozehrávce a zakončil přesně k tyči - 0:1.

Šnídlovi nebylo přáno

Druhá půle začala vyrovnanou hrou z obou stran. Vyrovnání se Městečku dostalo po centru ze strany, kdy na přední tyči přesně zakončoval Jun - 1:1. Hned za několik minut Ohnivci dokonali obrat. Na přesný rohový kop Šnídla naskočil opět Jun a hlavou nedal Krausovi šanci - 2:1. Zavidov ale opět rychle srovnal, když se za 4 minuty prosadil tečovanou střelou D. Štiller - 2:2.

 

V 64' oslabil Městečko stoper Chládek, který zastavil zavidovský brejk nedovoleně a po druhé žluté putoval předčasně do kabin. Domácí se ale i v deseti tlačili do zakončení. Šnídl po individuální akci trefil tyč a následná střela mířila vedle. V 78' se Zavidov opět dostal do vedení z přímého kopu, kdy se trefil podruhé D. Štiller - 2:3. Hosté chtěli udržet vedení a snažili se držet míč, domácí ale nesložili zbraně.

 

V závěru utkání se dostalo Městečko ke slibným trestným kopům zpoza vápna, kopaným tradičním exekutorem Šnídlem. Bohužel pro Ohnivce jeden skončil na břevně, při druhém se musel zaskvět brankář Kraus a poslední přímý kop skončil na zavidovské zdi. Poslední minuty Zavidov držel míč a čekal na závěrečný hvizd, po kterém měl důvod k radosti.

 



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "1. půle nám nevyšla, z naší strany bylo příliš nepřesností a soupeře jsme pustili do vedení. Ve 2. poločase jsme zápas sice otočili, ale chybami jsme opět Zavidov pustili do vedení, které už udržel. V posledních zápase nám chybí taková zdravá hra, potýkáme se příliš s nepřesností."

FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: "V Městečku jsme chtěli důstojně dohrát podzim a pokusit se nějaký ten bodík z Ohnivec arény přivézt. Opět jsme těžce dali dohromady 11 lidí. Zápas kluci odjezdili a makali, kdybychom takhle hráli alespoň půlku zápasů, tak máme určitě alespoň o 10 bodů víc a nepotácíme se na chvostu tabulky. Přesto musím klukům poděkovat za tento výkon. Máme po podzimu 14 bodů a na jaře budeme muset ještě hodně máknout, abychom se posunuli do klidného středu tabulky."



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.