Z. Špimr 17.
J. Číhař 51. (p.)
2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 10:00

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO, VIDEO: Šlágr kola pro Kněževes, Olympie padla


Branky


17. Z. Špimr , 51. J. Číhař (p.) - 12. J. Hanych (p.) , 40. J. Hanych , 85. P. Holeček
0

Rakovník - Poslední podzimní kolo přineslo pikantní zápas domácí Olympie proti Kněževsi. Dlouho to vypadalo na remízu, ale pár minut před koncem rozhodl o vítězi kněževeský Petr Holeček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kněževes si vzala své vedení zpět

Vstup do zápasu měla jasně lepší Kněževes, která si vytvořila hned několik šancí. Ty zůstaly neproměněny, ale hosté toho nemuseli po pár minutách litovat. Ve 12' zatáhl za záchrannou brzdu brankář Šíma a sudí Šmíd nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Hanych a nekompromisně proměnil - 0:1.

 

 

Krátce poté se dočkala Olympie vyrovnání. Na rohový kop Kokšála si naskočil Špimr a vyrovnal - 1:1. Po vyrovnávajícím góle se hra vyrovnala, ale přeci jen měla první půle vítěze. Ve 40' postupoval Malafa ze strany na Šímu a i když mohl zakončovat, tak ještě nahrával pod sebe na Hanycha, který ve skluzu uklidil míč do prázdné branky - 1:2.

 

Olympie byla za svou pasivitu potrestána

Druhý poločas přinesl brzké vyrovnání. V 51' si chytře došel pro penaltu Číhař a sám faulovaný jí proměnil - 2:2. Hra Olympie nebyla příliš povedená a Kněževes měla na hřišti převahu. Se svým střeleckým pokusem přispěchal i střídající Vaníček, který ale střelou z úhlu na přední tyč Šímu nepřekonal. Tento hráč ale nebyl jediným, kdo se dostal k zakončení. Kněževes měla velké množství šancí, ale na další gól se stále čekalo.

 

 

Na svou pasivitu rakovnický celek v 85' přeci jen doplatil. Holeček chtěl v pokutovém území centrovat pod sebe na nabíhající hráče, Šíma jeho úmyl sice přečetl, ale bohužel pro domácí si nešťastně srazil míč do branky - 2:3. Zbytek zápasu si Kněževes pohlídala a ovládla tak šlágr posledního podzimního kola.

 

 

 

Za fotografie a video děkujeme Štefanu Ferenczovi.



Ohlasy k zápasu


Olympie Rakovník
Martin Havel, stoper: "Kněževes zaslouženě vyhrála. V naší hře nebyla vidět chuť, pohyb, vlastně vůbec nic. Kdyby to ze začátku bylo 3:0 pro Kněževes, nikdo by se nemohl divit. Po vyrovnávací brance se sice hra vyrovnala, ale my jsme vzadu dělali chyby, vpředu jsme nepodrželi balon a celkově se nám zápas nepovedl."

FK Kněževes
Rostislav Hertl: "Zápasy s Olympií mají svůj náboj a ani tento zápas nebyl výjimkou. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a vytvořili si několik šancí, ale opět se projevila naše největší slabina a to jejich proměňování. Troufám si říci, že vzhledem k počtu našich vyložených šancí jsme zápas vyhráli zcela zaslouženě. Dnes musím opět za nejlepší hráče z našeho týmu vybrat stoperskou dvojici Krejčí, Vrábík, která si velice dobře poradila s útočnou silou Olympie. Pro nás velice cenné body, které nás po nevýrazném vstupu do soutěže opět posunuly do bojů o první příčky tabulky."



Sestavy


Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - S. Rous [-] , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] , Z. Špimr [-] , R. Kolář [-] , M. Karnafel [-] (55. O. Wild [-] ) , V. Eck [-] , M. Havel [-] , Z. Křováček [-] (23. P. Klátil [-] ) , M. Beneš [-] (12. V. Holý [-] )

FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Miksa [-] (39. R. Vaníček [-] ) , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , L. Malafa [-] (62. R. Hertl [-] ) , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , M. Kutílek [-] , K. Hrubý [-]

ŽK: 13. P. Šíma , 18. Z. Špimr , 56. S. Rous , 60. V. Holý - 11. J. Hanych , 22. L. Malafa .
Hráči zápasu: J. Vrábík , M. Krejčí .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - TICHÝ Martin, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.