Slabce neudržely v Zavidově vedení a dvěma slepenými góly prohrály


Branky


77. A. Kraus , 79. V. Beneš (p.) - 60. O. Cílek
0

Zavidov - V předposledním kole přivítala trápící se zavidovská rezerva poslední Slabce. V prvním poločase branka nepadla, o vítězi tak musela rozhodnout až druhá půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez gólu

Utkání začalo aktivně z obou stran, avšak bylo vidět spousta nepřesných nahrávek. Zavidov hrál hodně na míči, naopak Slabce hrozily z rychlých kontrů. Do první šance se dostal domácí Vitner, který tváří v tvář brankáři z úhlu mířil mimo.

 

Slabce pohrozily dlouhým nákopem na Konopáska, jemuž překazil šanci včasným výběhem Štiller. Následně měl Zavidov náznaky šancí, bohužel chyběla přesná finální přihrávka. Ke konci prvního poločasu vystřelil z 25 metrů krásně T. Černý, který orazítkoval spojnici zavidovské branky. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

 

Slabce své vedení neudržely

Do druhé půle vstoupil aktivněji domácí Zavidov. Po dvou minutách se ocitl v obrovské šanci Vitner, který na dvakrát nepřekonal brankáře hostí. Z následného rohu na zadní tyči hlavičkoval osamocený A. Kraus, jeho hlavička se však nevešla mezi tři tyče. V další tutové šanci zklamal domácí kapitán Čech st., kterému balon skočil. Slabce odpověděli ojedinělým kontrem, který skončil přímým kopem na hranici šestnáctky. K přímému kopu se postavil Cílek, který krásně přes zeď nedal M. Štillerovi šanci - 0:1.

 

Zavidov se dál tlačil do zakončení, ale jak A. Kraus, tak ani Vitner, nedokázali překonat hostujícího brankáře Lva, který se zaskvěl i robinsonádou proti střele D. Štillera mířící do šibenice. Vyrovnat se domácím podařilo až v 77' z rohu, když na přední tyči propadl při rohu Cílek a pro A. Krause nebyl problém zakončit na zadní tyči do prázdné branky - 1:1. O dvě minuty později Zavidov dovršil obrat, když Vitner v šanci opět nastřelil brankáře hostí, při pokusu o dorážku byl ale přistrčen rukama hostujícím bekem, a tak se kopala penalta. Tu s přehledem proměnil Beneš - 2:1.

 

O další vzrušení se postaral hostující Mužík, který nesmyslně surově zajel do brankáře M. Štillera, ten už držel míč dvě vteřiny v ruce. Mužík místo aby domácího brankáře přeskočil, tak do něj zajel oběma nohama napřed. Následovala šarvátka mezi hráči, při které Mužík ještě nakopl J. Krause a byl vyloučen. Tento hráč ještě při odchodu do kabin provokoval domácí fanoušky, čímž vyprovokoval další šarvátku u šaten. Pro M. Štillera musela přijet záchranná služba. Po uklidnění této situace se zápas v klidu dohrál. Při odchodu do kabin málem došlo ještě k jedné šarvátce, kdy Mužík již v civilu provokoval domácí fanoušky, tuto situaci už vyřešila pořadatelská služba, která hostujícího hráče doprovodila až k autu.

 

Za redakci Rakovník přejeme Martinu Štillerovi brzké uzdravení.

 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus: "V domácím zápase se Slabcemi jsme chtěli konečně naplno bodovat. Bohužel jsme do zápasu nastoupili naivně a mysleli si, že když jsou Slabce poslední, že se snad porazí sami. Hrál se fotbal plný nepřesností, naše finální přihrávky a zakončení byly katastrofální. Ve druhé půli jsme naši hru zlepšili, ale pořád jsme nemohli skórovat. Po inkasovaném gólu jsme se nevzdávali a nakonec zápas otočili. Šancí jsme měli na tři zápasy. K incidentu hostujícího Mužíka, který nesmyslně zrušil našeho brankáře se nemá cenu vyjadřovat. Tohle na fotbal nepatří. Nejsem nepřející, ale doufám, že tento člověk někdy potká stejného člověka jako je on sám. Jsem si jist, že kdybychom toto udělali my ve Slabcích, tak se zápas nedohraje."




Počet diváků: 65. Rozhodčí: SVOBODA David - HUSÁK Jan, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.