FOTO, VIDEO: Kněževes nadělila bůra Senomatům


Branky


0

Kněževes - Výsledkově se zvedající domácí Kněževes přivítala na svém hřišti Senomaty, které v minulém kole obraly o body Kolešovice. Jak dopadlo vzájemné měření sil s Kněževsí?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střídající Holeček se uvedl gólem

První poločas byl ve znamení zahazování šancí domácího celku. Do dobrých příležitostí se dostalo hned několik hráčů, ale skóroval pouze jeden. Ve 28' obdržel střídající Holeček dlouhý míč do lajny, prošel jeden na jednoho přes bránícího hráče a následný únik ze strany na Kučabu proměnil - 1:0. Za tohoto stavu se šlo také do kabin. Vzhledem k průběhu to byl pro Senomaty hodně příznivý poločasový výsledek.

 

 

 

Kněževes si zastřílela

Druhá půle nabídla opět povedený vstup Kněževsi, která svou aktivitu po deseti minutách gólově vyjádřila, když přesným zakončením překonal Kučabu opět Holeček - 2:0. Tři minuty po něm se prosadil ve skluzu Čihař, kterému servíroval před prázdnou branku aktivní Holeček - 3:0.

 

 

Někoho by třetí inkasovaný gól položil, Senomaty paradoxně nakopl. Ty se dostávaly do šancí, ale jen jedna z nich skončila gólem. V 69' si naskočil na centr zprava Havel a odražený míč doklepával do sítě Pichner - 3:1. Do náznaku šance se dostal i Vávra, ale ani ten nebyl úspěšný. Od jednoho gólu zachránil své spoluhráče skluzem na roh Vrábík.

 

Hosté své šance nevyužili, a tak udeřilo na druhé straně. V 77' postupoval Holeček z pravé strany do vápna a našel na druhé straně nikým nehlídaného nabíhajícího Hanycha, kterému nedělalo problém uklidit míč do sítě - 4:1. A Hanych se na listinu střelců zapsal i podruhé, když překonal bezmocného Kučabu a stanovil tak skóre zápasu na konečných 5:1.

 

 

 

 

Na zápase fotil Štefan Ferencz a Barbora Sojková, kterým děkujeme za fotky! Za videa vděčíme prvně jmenovanému.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl: "Dnešní zápas kluci odehráli velice dobře a zaslouženě vyhráli 5:1. První poločas jsme se dostali do vedení po brance Holečka a pouze lehkovážné zahazování šancí našich hráčů ušetřili soupeře od vyšší poločasové porážky než 1:0. Druhý poločas byl opět v naší režii, ale dokázali jsme to i gólově vyjádřit."

SK Senomaty
Petr Sojka, asistent trenéra: "Za stavu 3:0 jsme utkání nezabalili a konečně jsme začali hrát. Soupeři jsme nabízeli gólové šance po vlastních chybách. Sami jsme se do pár šancí dostali, ale gól jsme dali jen jeden. Kdybychom za stavu 3:1 dali kontaktní gól, byli bychom ve hře, Kněževes ale přidala další dvě branky a vyhrála."



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Miksa [-] (81. R. Vaníček [-] ) , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , L. Malafa [-] (72. M. Večěřa [-] ) , J. Hanych [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , M. Kutílek [-] , K. Hrubý [-] , O. Neveďal [-] (25. P. Holeček [-] )

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - M. Jelínek [-] (64. R. Trešl [-] ) , P. Liprt [-] , T. Pichner [-] , J. Vávra [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , Z. Eichler [-] (64. A. Polcar [-] ) , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , F. Štědronský [-] (73. R. Hůla [-] )

ŽK: 85. J. Vršecký - 58. Z. Eichler , 86. P. Liprt .
Hráči zápasu: M. Krejčí , P. Holeček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŠVÁCHA Josef, STROUHAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.