0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Kněževes v závěru zápasu rozhodla o výhře nad Rynholcem


Branky


0

Rynholec - Domácí Baník přivítal na svém umělém povrchu Kněževes, která se rozhodně nepřijela jen zúčastnit. To se také potvrdilo. V zápase padl jediný gól a hosté mohli slavit cenný skalp.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól v závěru zápasu rozhodl

Od utkání se dalo hodně očekávat, opak byl ale pravdou. Zápas nabídl jen jednu branku, kdy se v 84' uvolnil z pravé strany Neveďal, předložil pod sebe míč Malafovi, na který nedosáhl Haužvic a kněževský hráč ho dopravil do sítě před dotírajícím Kedroněm - 0:1. I domácí měli jednu velkou příležitost, s tou si ale bravurně poradil Lenner.

 

Kněževes tak v dalším zápase ukázala, že se s ní bude muset počítat. Po dramatickém závěru doma s Kolešovicemi obrala o body dalšího zvučného soupeře, který prohrál doma vůbec poprvé!

 

 

Na zápase fotil Štefan Ferencz, kterému děkujeme za fotky a video!



Ohlasy k zápasu



FK Kněževes
Rostislav Hertl: "Tento zápas nebyl pro diváky příliš pohledný. Byl to zápas s minimem gólových příležitostí, kdy naše mužstvo hrálo velice organizovaně a hlavně ohromně zodpovědně. V závěru utkání se nám podařil rychlý brejk, když Ondra Neveďal unikl po pravé straně a předložil gólovku Luboši Malafovi, který rozhodl tento zápas. Celý tým zahrál velice dobře, ale musím vyzdvihnout výkony Ládi Lennera, který nás při jedné příležitosti soupeře zachránil skvělým zákrokem a Radka Čihaře, kterému se zápas velice vydařil."



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - J. Pozníček [-] (85. P. Fonod [-] ) , M. Beran [-] , F. Milfait [-] , L. Skalák [-] , J. Matějka [-] , V. Petrus [-] (87. T. Hnízdil [-] ) , L. Dadák [-] , M. Kedroň [-] , D. Rajgl [-] (6. J. Kougl [-] ) , T. Měsíček [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - L. Malafa [-] , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , P. Komžik [-] (12. M. Miksa [-] ) , K. Hrubý [-] , M. Kutílek [-] , O. Neveďal [-] (89. R. Vaníček [-] )

ŽK: 63. T. Měsíček , 80. F. Milfait , 90. L. Skalák - 56. J. Hanych , 72. R. Čihař , 74. J. Vrábík , 75. K. Hrubý .
Hráči zápasu: R. Čihař .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TITLBACH Marek - SEDLÁČEK Petr, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.