Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidovská rezerva potrápila Lány


Branky


0

Lány - Při pohledu na tabulku byl favorit zápasu vcelku jasný. Když k tomu přičteme výkony obou mužstev, tak hodně napovídalo k výhře domácích. Opak byl ale pravdou, Zavidov odehrál dobré utkání, Lány potrápil a nechybělo mnoho, aby se hosté radovali z vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na dva slepené góly domácích našel Zavidov dopověď

Úvod zápasu patřil domácím, kteří se od úvodu tlačili před branku hostí a snažili se o rychlý gól. To se povedlo v 11' po rohovém kopu, který ještě hostující defenziva zvládla odvrátit, ale pouze na kopačky kapitána Matějky, který se prosadil umístěnou střelou za tyč, na kterou Štiller nedosáhl - 1:0. Domácí tento gól nabudil a chtěli přidat další. To se jim podařilo hned ve 14' po povedené přihrávce Švolby na Reichla, který se objevil sám před gólmanem hostí a nedal mu šanci - 2:0.

 

Hosté po tomto gólu museli jít "s kůží na trh" a jejich hra se velice zvedla. O snížení se postaral ve 29' jeden z nejlepších hostujících střelců rezervy Aleš Kraus, který vyslal parádní střelu přesně do rohu branky, na kterou neměl domácí brankář nárok - 2:1. To ale nebylo ze strany Zavidova vše. Krátce po půl hodině hry si vzal Devera míč do své péče a parádním centrem za obranu našel Čecha st., který dokázal vyrovnat - 2:2. Domácí se snažili do poločasu strhnout vedení na svou stranu, ale obrana hostí v čele s brankářem Štillerem dokázala všechny akce spacifikovat. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Vedení hostů moc dlouho nevydrželo

Do druhé půle vstoupili o něco lépe hosté, ale bez gólového efektu. Na branku ale nemuseli diváci čekat moc dlouho, protože v 53' Ryšlavý propálil domácího brankáře a Zavidov šel do překvapivého vedení - 2:3. To však vydrželo jen 7 minut. O vyrovnání se postaral opět Reichl, který dostal míč za obranu a podél Štillera vyrovnal - 3:3.

 

Zavidovským mohl vrátit vedení Vitner, který se dostal až před brankáře Nováka, ale domácí zkušený brankář předvedl parádní reflexivní zákrok a vyrazil míč na rohový kop. Lány odpověděly šancí Švolby, který z dobré pozice minul svatyni hostí, když hlavou mířil nad. O něco lépe zamířil hlavou Reichl, ale trefil pouze náruč Štillera. Od té doby byla hra obou mužstev od vápna k vápnu, ale žádný gól už v tomto utkání nepadl, i přes mohutný závěrečný nápor domácích, který hosté ustáli.

Novák vychytal plusový bod

O plusovém bodu musely rozhodnout pokutové kopy. Pro oba týmy se jednalo o třetí rozstřel. Lány v něm doposud dvakrát neuspěly, Zavidov byl na penalty stoprocentní. To už ale neplatí. Zatímco domácí nedali pouze jednu, když Štiller vychytal Matějku, domácí brankář Novák dokázal chytit dvě penalty, a to Vitnerovi a Kapounovi. Bonusový bod tedy zůstal na Lánech.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jakub Matějka, kapitán: "Hosté ze Zavidova přijeli zprvu s 8 hráči. Muselo se proto čekat 20 minut než dorazí zbylí doplnit jedenáctku. Už toto na nás neudělalo dobrý dojem, ale stane se. Do zápasu jsme vstoupili dobře. Do 15. minuty jsme vedli 2:0. Radost nám dlouho nevydržela, protože přišlo rychlé srovnání. Před poločasem jsme neudrželi vedení a hostům se povedlo vyrovnat. Hru jsme podcenili a někteří opravdu neodevzdali vše, prostě jen povinné a nic navíc. Druhý poločas se nesl v podobném duchu, přes střed se moc nekombinovalo. Bylo hodně nakopávaných míčů a hrálo se na brejky. Remíza nakonec asi odpovídala výsledku. Bod navíc po vyhraných penaltách je plusový. V posledních dvou zápasech se budeme muset více soustředit na kombinaci a hru zklidnit."

FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, brankář: "Bod z Lán bereme, ale kdyby jsme brali i tři, nikdo by se nemohl divit. Předvedli jsme jeden z našich lepších výkonů. Všichni zaslouží pochvalu a poděkování, za výkon a nasazení. Teď už se musíme připravit na zápas proti Slabcům."



Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - V. Rybář [-] (80. J. Krátký [-] ) , M. Rajgl [-] , K. Tetour [-] , D. Švigár [-] , J. Loskot [-] - Č. Dolák [-] (82. D. Jirava [-] ) , L. Švolba [-] , J. Matějka [-] - O. Humr [-] , M. Reichl [-]

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - J. Kraus [-] - P. Čech st. [-] - D. Žďánský [-] , L. Kapoun [-] , D. Devera [-] , P. Vitner [-] , A. Kraus [-] (60. M. Zuda [-] ) , P. Šíma [-] , D. Denk [-] , V. Ryšlavý [-]

ŽK: 70. V. Ryšlavý , 82. P. Čech st. .
Hráči zápasu: L. Švolba , M. Reichl - A. Kraus .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - KOSÁR Tibor (N), KROB Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.