0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolešovice si vybraly slabší zápas a Senomaty dominovaly


Branky


0

Kolešovice - Povedený vstup do soutěže zažívají Kolešovice, které nyní přivítaly na svém hřišti Senomaty. Domácí si v předchozím zápase nechali vzít výhru v poslední možnou chvíli v Kněževsi, hosté naopak nepředvedli nic moc výkon doma s Olešnou. Tentokrát Senomaty zabraly a zaslouženě zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávra si připsal asistenci i gól

Při pohledu na tabulku byl favorit zápasu jasný, na hřišti tomu ale tak nebylo. Kolešovice jakoby neměly svůj den a na hřišti udávali tempo hry hosté. Ve 22' vyslal Vávra do úniku za obranu Polcara, který překonal Aleše Herinka - 1:0. Senomaty dále pokračovaly a ve 37' své vedení navýšili. Vávra se blýsknul individuální akcí, kterou gólově zakončil - 2:0. Další branka nepadla a Senomaty tak šly do kabin s dvougólovým náskokem.

Senomaty si výhru pohlídaly

Říká se, že poločasové vedení 2:0 je to nejhorší možné. Vstup do druhé půle se Senomatům příliš nepovedl, ale naštěstí pro ně toho nemusely po zápase litovat. Kolešovice toho nevyužily, a tak se Berani opět vrátili ke svému a na konci zápasu své vedení ještě navýšili a stvrdili svou výhru. V 84' Eichler vybojoval míč a uklidil ho domácímu brankáři k tyči - 3:0. Jelikož Kučaba žádnou branku nedostal, tak mohl mít po zápase radost kromě cenné výhry i z čistého konta.



Ohlasy k zápasu



SK Senomaty
Petr Sojka, asistent trenéra: "Totožná sestava jako doma s Olešnou, ale výkon úplně odlišný. Kluci plnili pokyny trenéra, komunikovali a odehráli dobré utkání. Mácha nastoupil ve středu hřiště, kde podal dobrý výkon. Čistě přístupem a plněním pokynů od trenéra se zaslouženě vyhrálo."



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - V. Zuska [-] , J. Daniš [-] , P. Jankura [-] (86. J. Ritter [-] ) , J. Herink [-] , M. Holeček [-] (55. M. Houška [-] ) , T. Kapoun [-] , P. Barthel [-] (85. A. Jelen [-] ) , D. Polánek [-] , J. Vician [-] , M. Hořejší [-] (53. J. Kovář [-] )

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - A. Polcar [-] (65. M. Komín [-] ) , M. Jelínek [-] , T. Pichner [-] , J. Vávra [-] , M. Karnold [-] (86. J. Tajbl [-] ) , L. Mácha [-] , Z. Eichler [-] , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , F. Štědronský [-]

ŽK: 42. L. Mácha , 66. Z. Eichler , 69. J. Kodeš .
Hráči zápasu: O. Havel , L. Mácha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav - KOZLER Tomáš (N), TREŠL Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.