1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce konečně bodovaly, s Jesenicí uhrály remízu


Branky


0

Slabce - Deset zápasů čekali Slabečtí na bodový zisk, nyní přivítali na svém hřišti Jesenici. Ta do zápasu vstoupila rychlým gólem, ale domácí do kabin odpověděli. A jelikož ve druhém poločase branka nepadla, braly Slabce první soutěžní bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Premiérový bod pro Slabce

V kabině před zápasem často slýchají obecně fotbalisté od trenérů pokyn, ať soupeře nepustí v prvních deseti minutách do gólové šance a snaží se neinkasovat. Přesně tohle se Slabeckým nepovedlo. Běžela 7' a Kolář sklepnul na Jeníčka, který otevřel střelou k tyči gólový účet - 1:0.

 

Zpočátku zápasu byla Jesenice aktivnější, vytvořila si mírnější převahu, která přešla postupem času ve vyrovnaný zápas. Slabce se dostávaly do náznaků šancí, které ale končily spolehlivou prácí hostující defenzivy nebo u brankáře Bajera. Už se blížil konec prvního poločasu, ale s odpovědí přišli také domácí. Ve 43' Mužík dotíral na Mutínského, kterému míč na hranici pravidel sebral, posunul ho na Konopáska, který šel sám na Bajera a překonal ho - 1:1.

Tyč na konci zápasu zachránila Slabce od porážky

Ve druhém poločase se nehrál příliš koukatelný fotbal a diváci neviděli žádnou branku. V 55' se prezentoval nevybíravým zákrokem na Pfejfera Jaroslav Černý. Situace vyústila ve žluté napomenutí na obou stranách. Těsně před koncem trefil hostující Horvát pouze tyč, a tak zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu.

Jesenice o bod spokojenější

Pro Jesenici druhá penaltová zkušenost, pro domácí vůbec první. Hosté na první pokus se Zavidovem neuspěli, to ale napravili nyní, když nakonec odjížděli se dvěma body. Slabce se tak musely spokojit s jedním bodem, vůbec s prvním v soutěži. Bajer jednu penaltu dokázal vyrazit, což se ukázalo v penaltovém rozstřelu jako klíčové.



Sestavy


TJ Slabce
T. Hrbek [-] - K. Mužík [-] , J. Čiha [-] (68. D. Čech [-] ) , T. Černý [-] , O. Cílek [-] , V. Schejbal [-] , J. Černý [-] , M. Benada [-] , V. Melichar [-] , T. Fencl [-] , M. Konopásek [-] (46. M. Vaněk [-] )

FC Jesenice
L. Bajer [-] - D. Kolář [-] (72. J. Beneš [-] ) , D. Jeníček [-] , F. Horvát [-] , Z. Balý [-] , J. Pfejfer [-] , J. John [-] , V. Řehoř [-] , J. Mutínský [-] , P. John [-] , P. Altman [-]

ŽK: 55. J. Černý - 55. J. Pfejfer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - STROUHAL Jiří (N), PFEJFER Samuel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.