3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 10:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Olympie o výhře nad Kroučovou rozhodla až ve druhém poločase


Branky


46. M. Peták , 57. Z. Špimr , 66. S. Rous - 80. J. Škuthan
0

Rakovník - Dopolední duel Olympie s Kroučovou odstartoval další kolo rakovnického OP. Kroučová s favoritem zápasu držela do poločasu bezbrankový výsledek, ve druhé půli ale Olympie rozhodla o svém vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, ale gólu se diváci nedočkali

Rakovnický tým byl jistě v roli favorita, ale že by se mu první půle povedla, to se říci nedá. Za mlhavého počasí byly k vidění šance, góly ale nepřicházely. Když se v jednom případě síť za Tomešem rozvlnila, pomezní sudí zvedl praporek a gól nebyl uznán. To když našel kapitán domácích Kokšál přesným centrem na zadní Špimra, který se v náběhu trefil pod břevno. V další šanci se objevil Peták, který se dobře uvolnil, ale následnou střelou trefil jen hostujícího gólmana.

 

Poté byla k vidění dvakrát spolupráce Němec - Špimr. V první šanci prvně jmenovaný uvolnil Špimra, který nemířil přesně. V druhé šanci této dvojice namířil Němec svůj centr na přední tyč, kde už Špimr dokázal trefit branku, ale bohužel pro domácí jen její konstrukci. Kroučová se do šancí příliš nedostávala, tudíž to byla opět Olympie, která bylo blízko ke gólu. K tomu měl nejblíže Peták, ale netrefil ve 100% šanci odkrytou branku.

 

Další příležitost měl Číhař s Havlem. Domácí stoper postupně prošel až na hranici šestnáctky, posunul na Číhaře, který udělal kličku Tomešovi, ale místo nahrávky na volného Havla volil nepřesné obstřelení. Ani v poslední šanci první půle se domácí neprosadili. Němec svým centrem našel Číhaře, který mířil jen do Tomeše. Ten jeho střelu vyrazil a následnou dorážku Špimr nenasměroval do prostoru tří tyčí. Do kabin se tak šlo za bezbrankové remízy.

Olympie si došla pro vítězství

Hned v první minutě druhého poločasu otevřel skóre Peták, který využil vysunutí jednoho ze svých spoluhráčů a jako první překonal Tomeše - 1:0. Krátce před hodinou hry domácí své vedení navýšili. Kokšálův rohový kop našel na přední tyči Špimra, který lehkou tečí poslal míč za hostujícího brankáře - 2:0. Na druhé straně chtěl překvapit Šímu lobem Prokop, ale jeho pokus se gólově neujal.

 

V další příležitosti domácích se objevil Peták, kterého vysunul dobře hrající Kolář, ale střela letěla nad. V 66' Olympie vstřelila další branku, která vzala Kroučové naděje na dobrý výsledek. Po kombinační akci se prosadil Rous - 3:0. I hosté se dočkali gólu. V 80' chyboval Šíma v rozehrávce a jeho zaváhání potrestal Škuthan - 3:1. Ten dal výsledku také konečnou podobu.

 

Děkujeme Davidu Svobodovi za fotky!



Ohlasy k zápasu


Olympie Rakovník
Martin Havel, stoper: "V prvním poločase nám chyběl pohyb, kluci nedrželi svůj prostor a lítali tam, kde neměli. V šatně jsme si všechno řekli a do druhého poločasu vstoupili tak, jak jsme chtěli. Povedlo se nám dát rychlou branku. Začali jsme se pohybovat a s tím přišly i góly. Kroučovou jsme do šancí příliš nepouštěli. Za tři body jsme rádi, což se ale tak úplně nedá říci o předvedené hře."




Sestavy


Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - M. Peták [-] , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] (46. S. Rous [-] ) , Z. Špimr [-] , R. Kolář [-] , M. Němec [-] , M. Karnafel [-] , M. Havel [-] , V. Holý [-] , O. Wild [-] (67. T. Rychtařík [-] )

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - P. Mindžak [-] , J. Škuthan [-] , M. Kiss [-] , R. Prokop [-] (68. A. Dekoj [-] ) , A. Mildorf [-] (57. J. Borský [-] ) , J. Škuthan [-] , M. Tichý [-] (82. M. Vacínek [-] ) , R. Janek [-] , J. Kováčik [-] , L. Vajnar [-]

ŽK: 29. J. Škuthan , 33. J. Škuthan .
Hráči zápasu: R. Kolář , M. Havel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - STROUHAL Jiří, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.