3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.11.2017 13:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Dohrávka mezi Lišany a Městečkem skončila nerozhodně


Branky


0

Lišany - Dohrávka desátého kola byla na programu poslední listopadovou neděli. I když domácí dohrávali lehce přes půl hodiny bez vyloučeného Paseky, tak dokázali vstřelit vedoucí branku, na kterou ale Městečko dokázalo odpovědět. Zápas tak rozhodovaly pokutové kopy, ve kterých jsou Lišany těžkým soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jelínek těsně před poločasem vyrovnal

Úvod nabídl hned v 5' příležitost domácích, kdy L. Řepka poslal dlouhý míč za obranu na Paseku, který chtěl přelobovat vyběhnuvšího Abraháma, ale míč skončil hodně nad. O pár minut později se prezentoval střeleckým pokusem Šnídl na druhé straně, ale jeho přízemní pokus Z. Řepka zalepil. Další náznak šance měli také Ohnivci, když chtěl Šnídl chytrým prostrčením vyslat do samostatného úniku J. Urbana, ale na poslední chvíli míč vypíchl J. Hamouz.

 

Další dobrá příležitost nebyla využita ani na straně Lišan, když postupoval Paseka směrem k vápnu a vedle sebe měl v ideální pozici neobsazeného Bagiho, ale jeho nahrávka byla přetažená. V 17' zahrávalo Městečko přímý kop za vápnem, ke kterému se postavil tradiční exekutor Šnídl. Jeho nepříjemnou střelu ale domácí brankář vyrazil.

 

Ve 22' postupoval Roušavý přes dva hráče, kteří ho chtěli zastavit, ale domácí útočník souboje ustál a hnal se dále k vápnu. Sudí Švácha necitlivě hru přerušil a Lišany zahrávaly přímý kop. Odražený míč po standartní situaci se dostal k Medřickému, jehož střela za vápnem letěla těsně nad.

 

Následující dvě akce byly v režii Šnídla. Nejprve poslal těsně vedle tyče centrovaný míč od svého spoluhráče, ale ve druhém případě už byl hostující kanonýr úspěšnější. Branku sice nedal, ale měl na ní lví podíl. Svůj postup z levé strany kopírující brankovou čáru zakončil přesným pasem na osamoceného Pateru, který neměl problém dopravit míč hlavou do prázdné branky - 0:1.

 

Po vstřeleném gólu mělo Městečko další velkou šanci, ale Jun trefil hlavou jen tyč. A tak udeřilo na druhé straně. Ve 42' zahrával Žalud rohový kop, který si ve vápně našel Jelínek a s přehledem uklidil do sítě - 1:1. Do poločasu nezbývalo mnoho, ale o rozruch před Řepkou se postaral Šnídl, který se uvolnil na levé lajně přes bránícího hráče, postupoval ze strany na branku a svým lobem mířil na zadní tyč, kterou o kousek minul. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Městečko využilo početní výhody až v závěru a srovnalo

V 57' nastala komplikace pro domácí, když uviděl Paseka druhou žlutou kartu a musel ze hřiště. Minutu poté ale obdržel střídající Feher křižnou nahrávku a svůj postup na vápně zakončil střelou do Abraháma, který pokus domácího hráče vyrazil poue do míst, kde stál Roušavý, a ten pohodlně zakončil do odkryté branky - 2:1. Dále přízemní střelu k tyči z kopačky Roušavého po narážečce s Medřickým hostující brankář vyrazil na roh.

 

Městečko před sebou mělo půlhodinovou početní výhodu, ze které vytěžilo tlak, ale pouze po vápno. Lišany naopak hrozily z brejkových situací, kdy podržel svůj tým Abrahám. Ten také založil dlouhým výkopem v 82' gólovou akci. Šnídl podržel na zádech dva bránící hráče jako batoh a patou předložil míč na nabíhajícího Hajného, který prostřelil Řepku a srovnal - 2:2. Zápas tak dospěl do penalt.

Lišany i nadále v penaltách stoprocentní

 

První penalta není úplně vidět. Lukáš Řepka poslal míč o vzdálenější tyč do sítě.

 

Na zápase fotil David Svoboda a Bára Sojková.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch, trenér: "Vyrovnané a zajímavé utkání skončilo dle mého názoru spravedlivou remízou. Po půl hodině hosté využili asi čtvrtou naši ztrátu míče na vlastní polovině v krátkém časovém sledu a šli Paterou do vedení. Poté jsme zvýšili bojovnost, zpřesnili hru a do půle dokázali po Žaludem výborně kopnutém rohu Jelínkem vyrovnat. Po vyloučení Paseky po hodině hry jsme šli do deseti, ale téměř okamžitě jsme hosty zaskočili z brejku dvojice Feher - Roušavý a otočili skóre. Soustředili jsme se na obranu a brejky, Ohnivci však v 83. minutě po Šnídlově parádě Hajným srovnali krok. Dvojnásobná škoda, neboť minutu předtím si na Abraháma nepřišel v samostatném úniku Roušavý. V našem čtvrtém penaltovém rozstřelu v sezoně jsme počtvrté byli šťastnější. Se dvěma body z utkání, jakož i s celkovým ziskem 23 bodů za podzim jsem maximálně spokojen."

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "Dávali jsme dohromady 11 lidí a před zápasem bychom určitě 1 bod brali. Dva góly ale padly po chybách v naší obraně, takže vzhledem k průběhu zápasu je ten bod málo. A penalty, v těch se Lišanům opravdu daří."



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - M. Chládek [-] (46. J. Feher [-] ) , L. Řepka [-] , P. Ledvinka [-] (86. L. Krůta [-] ) , R. Žalud [-] , J. Hamouz [-] - M. Bagi [-] , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] - D. Roušavý [-] (90. J. Karvai [-] ) , J. Jelínek [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - T. Heger [-] , J. Kučera [-] , J. Loder [-] , D. Jun [-] - J. Urban [-] , J. Hadrava [-] - P. Šnídl [-] - P. Bestajovský [-] , J. Patera [-] (50. M. Hajný [-] ) , A. Doležal [-]

ŽK: 40. J. Paseka , 47. M. Medřický , 54. J. Jelínek , 55. D. Roušavý - 61. T. Heger . ČK: 57. J. Paseka .
Hráči zápasu: Z. Řepka , M. Medřický - J. Patera , J. Abrahám .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - ŠEFARA Milan, TITLBACH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.