Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 10:00

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Silný vítr v Zavidově dohnal ke třem bodům Olympii


Branky


0

Zavidov - Dopolední zápas mezi rezervou Zavidova a rakovnickou Olympií doprovázel silný vítr, což se také podepsalo na utkání. V zápase nakonec bylo vidět spousty branek, takže kdo přišel, nemusel litovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Číhařův hattrick

Zápas se hrál za velmi těžkých povětrnostních podmínek, ale vítr do plachet šel lépe hostům z Olympie. Začátek zápasu byl z obou stran velice opatrný a díky počasí se nedalo moc počítat s nějakou pohlednou hrou. Přesto šli domácí do vedení, kdy skóre utkání otevřel v 8'. Daniel Štiller - 1:0. Vedení však nevydrželo domácím dlouho, protože Číhař si pár minut poté vzal na velkém vápně míč a započal svůj gólový koncert - 1:1.

 

Po vyrovnávací brance hostí se hrálo jen od vápna k vápnu, ale bez nějaké výraznější akce. Až krátce po půl hodině hry o sobě dal vědět opět Číhař, který sólovou akci od poloviny hřiště zakončil pod padajícím Martinem Štillerem - 1:2. Hned za dvě minuty "namazala" domácí obrana opět Číhařovi, který nedal domácímu brankáři opět šanci a dovršil svůj hattrick - 1:3. Těsně před koncem půle však vrátil domácí zpět do hry Denk, který snížil po parádní přihrávce od Čecha st. - 2:3.

Gólově bohatý zápas ovládla Olympie

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, ale Kokšálův volný přímý kop dokázal Martin Štiller zlikvidovat. Domácí zatlačili Olympii na její polovinu, ale vyrovnání se nedočkali. Naopak Číhař v 70' navýšil vedení hostí, když dopravil míč do prázdné branky po parádní přihrávce Ogureka - 2:4. Za tři minuty ale domácí dokázali zase snížit, když Šímu překonal Lukáč - 3:4. Kontaktní gól tak byl na světě a zbylá čtvrt hodina mohla být ještě zajímavá.

 

V 76' zahrával Kokšál volný přímý kop, kterým našel nikým neobsazeného Petáka a ten hlavou zamířil přesně k tyči - 3:5. Domácí tento gól poslal do kolen, a tak poslední slovo měl Číhař, kterému naservíroval míč Peták. Číhař byl v minimálně hraničním ofsajdovém postavení, ale praporek pomezního rozhodčího zůstal dole. Výsledkem tohoto rozhodnutí byla poslední branka zápasu - 3:6.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Martin Štiller (brankář): "Takový zápas se vůbec neměl hrát, protože počasí bylo doslova šílené. Proto nemá cenu utkání nějak hodnotit. Jediné co k tomu mohu říci, že Číhař měl svůj den a my jsme si s ním nedokázali poradit."

Olympie Rakovník
Antonín Sýkora, trenér: "Přijeli jsme v improvizované sestavě. Počasí za nic nestálo, ale i přes silný vítr se hrálo. Dostali jsme brzy gól, ale poté jsme vyrovnali a byl k vidění vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Číhař nedal dva zápasy po sobě gól a teď mu to tam padlo hned pětkrát. Vycházeli nám finální přihrávky a z toho jsme těžili."



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - M. Zuda [-] , J. Kraus [-] - P. Čech st. [-] - R. Štiller [-] , M. Skoupý [-] , D. Denk [-] , P. Šíma [-] , D. Štiller [-] , M. Vrubel [-] (20. A. Kraus [-] ) , B. Lukáč [-]

Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - T. Rychtařík [-] , M. Peták [-] , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] , Z. Špimr [-] , R. Kolář [-] , M. Karnafel [-] , V. Holý [-] , M. Němec [-] , J. Ogurek [-]

ŽK: 58. J. Kraus , 72. M. Skoupý - 80. T. Rychtařík .
Hráči zápasu: D. Štiller - J. Číhař , J. Ogurek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TITLBACH Marek - ŠMÍD Rudolf, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.